B1 hallitsi – Jaro voitti

B1 hallitsi – Jaro voitti TP-Seinäjoen B1-juniorien selkeästä pelillisestä hallinnasta huolimatta joukkue kärsi 1-3 (0-0) -kotitappion Jarolle. Toisen jakson vaihtoruletti sekoitti oranssipaitojen pelin ja oli ainakin osasyynä häviöön.TP:llä oli jo avausjaksolla hyviä tilanteita maalintekoon, mutta kliinisen viimeistelijän puute tuntuu vaivaavan joukkuetta. Toisella puoliajalla Jaakko Sihto puski komeasti Nuutti Panulan vähintään yhtä hienosta keskityksestä kotijoukkueen ansaittuun johtoon ja lisämaaleihinkin oli saumoja. Ja kun omia tilaisuuksia ei käytä hyväksi, vastustaja monesti iskee kuten lauantaina kävi. TP:n hivenen flegmaattisen puolustuspelaamisen avustuksella omat tilanteensa tehokkaasti käyttänyt Jaro hivuttautui rinnalle ja lopulta ohi.