B1-junnuille lentävä lähtö syksyyn

B1-junnuille lentävä lähtö syksyyn TP-Seinäjoen B1-juniorit avasivat SM-sarjan parhaalla mahdollisella tavalla eli kaatamalla Hongan 2-0 (1-0). Viime kausi mukaan lukien joukkueet ovat kohdanneet kolmesti ja joka kerta TP on vienyt voiton.Oranssipaidat olivat ensimmäisellä jaksolla hallitsevampi joukkue, vaikka Honkakin iski muutaman kerran vaarallisesti vastaan. Tommi Haanpää sai kunnian tehdä avausmaalin omasta reboundistaan Nuutti Panulan hyvän ristipallon jälkeen. Haanpäällä oli ottelussa pari muutakin maukasta tekopaikkaa, mutta tällä kertaa saldo jäi yhteen sitäkin tärkeämpään osumaan.Toisen jakson alun Honka myllytti vahvasti ja kotijoukkueella oli suuria vaikeuksia omalla alueella syöttöjen ja purkujen kanssa. Peli kuitenkin pikku hiljaa tasaantui ja myös TP sai jälleen otetta. Vähän ennen loppua Juha Syrjälä teki todella komean nousun laitapakin tontiltaan päätyrajalle ja lähetti vielä oivan keskityksen maalinedustalle, jossa Ville Pakkala ohjasi pallon toisen kerran vastustajan verkkoon.