B1 jyräsi Jaron

B1 jyräsi Jaron TP-Seinäjoen B1-junioreilla ei ollut vaikeuksia voittaa Jaroa SM-karsintasarjan toiseksi viimeisellä kierroksella. Loppunumerot olivat tylyt 6-1 (3-0) ja Olli Ala-Fossin nolla särkyi harmittavasti loppuminuuteilla. Toisella jaksolla kotijoukkueen otteissa oli jo vähän leikittelyn makua ja suoraviivaisemmalla pelaamisella maaleja olisi voinut syntyä enemmänkin.Peli oli käytännössä ohi kymmenessä minuutissa TP:n siirryttyä kahden maalin karkumatkalle. Oranssipaitojen ratkaisijat löytyivät laajalta rintamalta, sillä joka osuman takana oli eri tekijä. Ville Pakkala, Teemu Rajala, Nuutti Panula, Tommi Haanpää, Jukka Ahola ja Jaakko Hentilä pöllyttivät kukin kertaalleen ottelussa jarolaisten verkkoa.TP päättää kevään pelit lauantaina Kuopiossa ja saa vähintään yhden lähtöpisteen syksyn SM-sarjaan.