B2 haki maukkaan pinnan

TP-Seinäjoen B-junioreiden haastajajoukkue haki kohtuullisen maistuvaisen pisteen Mustasaaresta Botniahallin tekonurmelta, jossa isäntäjoukkue VIFK/2 johti ottelu jo 3-1. Lopulta pinnat jaettiin 4-4 ja TP-Seinäjoki jatkaa ilman tappioita tässä sarjassa.
Maalinteon aloitti jo ottelun kuudennella minuutilla, kukapa muukaan kuin Erno Ruismäki jolle Eetu Takala antoi namusyötön. Hyvän alun jälkeen näytti VIFK heräävän ja siirtyikin pian 3-1 johtoon. TP ei kuitenkaan antanut periksi vaan taisteli kavennuksen Anssi Rinta-Antilan maalilla.
Vähän ennen ensimmäisen puoliajan loppua Anssi sai tällin päähän johon nousi oikein kunnon sarvi. Sen verran pahoin kävi, että kaveri huilasi hetken pukuhuoneen penkillä mutta kun virkosi, niin kentän laidalle piti päästä kannustamaan. Sillä aikaa Miika Martikkala oli pistänyt pelin tasoihin ja hetken päästä vei myös TP:n johtoon.
VIFK painosti lopussa todella ja vähän ennen loppuvihellystä sai kulmapotkusta tasoituksen aikaan.
Lopputulos 4-4 oli todella hyvä suoritus koko joukkueelta, vaikka voittokin oli tarjolla. Ottelu oli viihdyttävä ja jännittävä ja varmasti vanhemmat jotka olivat lähteneet ottelua katsomaan ja kannustamaan, saivat myös lähteä kotimatkalle hyvillä mielin.