B2- ja miesjoukkueet starttaavat

B2-joukkueen, Miesten 5. divarin sekä Miesten 3. divarijoukkueiden treenit käynnistyvät keskiviikkona 1.12. Klo 20.30 Wallsport Areenassa.

SJK-junioreilla on miesten sarjoissa joukkueet sekä Kolmosessa, että myös Vitosessa, mistä on anottu paikkaa. Kolmoseen joukkue nousi hienosti Nelosesta menneellä kaudella. Joukkueen valmennuksesta vastaa myös alkavalla kaudella Karri Hiirikoski, apunaan Joonas Kuivalainen. Huoltajana toimii Kari Viemerö ja joukkueenjohtajan tehtäviä hoitaa Pasi Oksanen.

Pelaajamäärän kasvaessa seurassa on siis anottu sarjapaikkaa myös Miesten Vitosesta ja tämä sarjapaikka on nyt myös saatu. Ryhmä on kaavailtu portaaksi B2 toiminnan jälkeen. A junioreiden sarjaan SJK-juniorit ei ole siis laittamassa joukkuetta. Miesten Vitosen joukkueen valmennuksesta vastaa alkavalla kaudella todella loistavasti koulutettu Thomas Dunne.

SJK-junioreilla on sarjapaikka B2 joukkueelle, eli 2005 ja 2006 syntyneille pojille, Palloliiton ykkösdivisioonassa. Myös tämän ryhmän valmennuksesta vastaa Dunne.

Kaikki nämä kolme joukkuetta tulevat toimimaan tiiviissä yhteistyössä, etenkin talven ajan, koska harjoittelua toteutetaan samaan aikaan Wallsportissa.

Ryhmät aloittavat harjoittelun nyt keskiviikkona ja mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä. Vaikkapa vain ilmestymällä harjoituksiin.