SJK-juniorit toimii vastuullisesti

Seuramme toimijat ovat suorittaneet marraskuun aikana Olympiakomitean Vastuullinen valmentaja -verkkokurssia, joka on luotu valmentajien osaamisen kehittämisen tueksi. Kurssin on suorittanut marraskuun aikana yhteensä 96 seuramme toimijaa.

Verkkokurssi on osa koko urheiluyhteisön yhteistä vastuullisuusohjelmaa ja turvallisen toimintaympäristön toimenpiteitä. Kurssin tavoitteena on myös pyrkiä ennaltaehkäisemään, ettei eettisten ja epäasiallista käyttäytymistä koskevien rikkomusten käsittelylle tulisi tarvetta.

– Meillä oli lokakuun lopussa palaveri toimijoille, jossa otin kurssin esille ja haastoin toimijamme suorittamaan kurssia marraskuun aikana. Mahtavaa, että he ovat lähteneet kurssia suorittamaan ja miettineet samalla omaa vastuullista toimintaansa. Haluamme luonnollisesti taata kaikille jäsenillemme turvallisen ilmapiirin harrastaa tätä hienoa lajia seurassamme myös jatkossa, tämä kurssi toimi ikään kuin hyvänä muistuttajana tässä jatkuvassa tavoitteessa, kommentoi seuran valmennuspäällikkö Jyri Hietaharju.

SJK-juniorit suosittelee osaltaan kurssin suorittamista kaikille Palloliiton jäsenseuroille. Kurssi löytyy Olympiakomitean sivuilta osoitteesta https://oppimisareena.fi/