B2 jälleen voitokas

B2 jälleen voitokas TP-Seinäjoki B/2 – VPS-j/2 4-0 (2-0)15 min 1-0 Timo Koivu24 min 2-0 Markus Peltola62 min 3-0 Joose Ahopelto72 min 4-0 Toni KoivusaariKuten viimeksi todettiin, B2 parantaa peli peliltä. Torstai-iltana vielä Kiviristin nurmeakin märemmällä Raviskan nurmella TP B2 -joukkue jatkoi siitä, mihin maanantai-iltana jäätiin.Erinomaisella, taistelevalla asenteella vaikeissa olosuhteissa joukkue saavutti voiton kovaa pelanneesta vaasalaisjoukkueesta.Reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen Eero Kantamaan komea laukaus noin 35 metristä osui ylähirteen, reboundista Timo Koivu pääsi yrittämään ensin oikealla, ja maalivahdin torjuttua laukauksen eteensä, Koivu pääsi laukomaan vasemmalla jalalla maalinedustahässäkän yli maalin kattoon. 1-0 kotijoukkueelle.Ensimmäisen puoliajan vanhennuttua hieman yli puolenvälin Markus Peltola pääsi puskemaan pallon toistamiseen vierasjoukkueen maaliin Jyri Korkea-ahon erinomaisesta keskityksestä. Tauolle mentiin 2-0 tilanteessa.Toisella puoliajalla TP jatkoi hyvällä asenteella. Kotijoukkueen kolmas maali syntyi Jyri Korkea-ahon kulmapotkusta, jonka Joose Ahopelto puski komeasti vasempaan alanurkkaan. Neljännen maalin teki ottelun loppuhetkillä joukkueen kapteeni Toni Koivusaari vapaapotkusta, hieman rangaistusalueen ulkopuolelta. Tonin näkemisen arvoinen, villi tuuletus sisälsi mm. heittäytymisen pelialueen parhaaseen lätäkköön.Hienosti taistelleesta joukkeesta on vaikea nostaa esiin ketään erityisesti, jokainen täytti jälleen oman paikkansa kentällä, ja vaihdosta löytyi mutaisella kentällä väsyneiden jalkojen tilalle tuoretta voimaa ja näin jaksettiin pelata yritteliäästi loppuvihellykseen saakka. Tuomas Karjanlahti torjui varmoin ottein läpi koko ottelun, ja puolustuslinja piti jälleen hienosti kurissa vaasalaisten hyökkääjät. Onnistumiset jakautuvat laajalle pelaajajoukolle kasvattaen koko joukkueen itseluottamusta. Jälleen hieno peliesitys B2:n äijiltä. Tästä on hyvä jatkaa.TP-Seinäjoki: Tuomas Karjanlahti, Joonas Kuivalainen, Toni Koivusaari, Timo Koivu, Olli Hernesniemi, Eero Kantamaa, Jyri Korkea-aho, Juha Salmenkangas, Matias Saarela, Juhamatti Sorsa, Joose Ahopelto, Teemu Miilumäki, Miika Martikkala, Markus Peltola, Samuli Kiviaho, Mikael Mäkelä, Antti Takala, Jan-Martin Nummensalo, Pekka Rousu.