B2-junnuille niukka voitto VPS:sta

B2-junnuille niukka voitto VPS:sta Putoajan paikalla oleva Vaasan Palloseura osoittautui hankalaksi vastustajaksi TP-Seinäjoen B2-junioreille. Ykkösen pohjoislohkon pisteet jäivät kuitenkin oranssipaidoille maalein 2-1 (1-1) ja kotivoiton myötä TP:n sarjapaikka varmistui lopullisesti.TP aloitti ottelun terävästi ja Jaakko Saranpää vei kotijoukkueen johtoon Jani Leimolan esityöstä. Hyvä ote kuitenkin katosi ja avausjakson vastatuuleen pelannut VPS pääsi peliin mukaan. Vieraiden ykköspelaaja Joakim Tuuri tasoittikin numerot ennen puoliaikaa. Toisella jaksolla Leimola lähetti kaukaa laidasta pallon taidolla ja onnella kohti VPS-maalia ja peliväline leijailikin komeasti suoraan takanurkkaan. VPS sai vielä lopussa painetta kotijoukkueen päätyyn ja muutaman täpärän tilanteen, mutta tasoitus jäi haaveeksi.