B2-junnujen kausi avattu

SJK-junioreiden B2-joukkue avasi pelikauden niukalla 1-0 (1-0) -tappiolla JJK:ta vastaan. SJK:n ryhmä on harjoitellut kaksi kertaa viikossa joulukuun puolivälistä alkaen. Harjoitusmäärään nähden ottelussa nähtiin pirteä ja loppuun saakka hyvällä asenteella pelannut kotijoukkue

Ensimmäisellä jaksolla JJK onnistui ohittamaan hyvin maalissa pelanneen -06 syntyneen Konsta Autereen. Kotijoukkueen paras tilanne siunaantui paluun kentille tehneelle Miro Koskiniemelle. Alex Hietala vapautti Miron läpiajoon mutta nostoyritys maalivahdin yli jäi vielä tällä kertaa hieman matalaksi.

Toisella jaksolla kotijoukkueella oli hyviä paikkoja tasoittaa mutta tällä kertaa ei vielä saatu tulosta aikaan. Ottelu tarjosi molemmille joukkueille mukavaa vaihtelua Korona ajan harjoitteluun ja antaa varmasti lisää virtaa arjen toimintaan.

Joukkueen valmentaja Petri Kangaskokko on erittäin tyytyväinen nuorten miesten harjoitteluaktiivisuuteen ja iloitsee paluun tehneistä nuorista.

– On tärkeää, että voimme seurana tarjota 16-17 vuotiaille nuorille myös kevyempää vaihtoehtoa jalkapallon harrastamiseksi. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän pelejä, tiivisti "Kane" tunnelmat Wallsport Areenassa.