B2 Karhunkaadossa

B2 Karhunkaadossa Karhu – TP-Seinäjoki 0-1 (0-0)58 min 0-1 Teemu PenninkangasMaanantai-iltana B2 otti mittaa Kauhajoen Karhun B-junioreista, jotka ovat 2-divarissa kolmantena Virkiän ja Kiiston jälkeen.Pelin alusta alkaen TP pelasi erinomaisella, iloisella asenteella, jokaisesta pallosta taisteltiin miehekkäästi, ja vieraiden voitto oli ansaittu.Joukkueen kapteenina Vili Rajamäki kannusti omiaan hyvässä hengessä, näyttäen samalla erinomaista esimerkkiä hyvästä työmoraalista.Ensimmäinen jakso oli TP:n hallintaa, peli pyöri pääasiassa Kauhajoen päädyssä, muutamia vastahyökkäyksiä lukuun ottamatta. Palloa ei kuitenkaan saatu maaliin asti toimitettua, vielä.Toisen puoliajan alussa Kauhajoki sai otteen pelistä, ja painopiste siirtyi hetkeksi TP:n kenttäpuoliskolle, mutta vasemmalla laidalla ankarasti raataneen Teemu Penninkankaan työ palkittiin maalilla toisen puoliajan puolivälissä. Keskikentän oikealta laidalta pallo toimitettiin maalin eteen Vili Rajamäelle, joka syötti pallon maalin eteen Teemu Penninkankaalle, joka puolestaan siirsi pelivälineen maaliin.Kauhajoki sai oman mahdollisuutensa pelin tasoittamiseen tuomarin antamalla lähes viiden minuutin (5 min!) mittaisella lisäajalla,mutta Joonas Kuivalaisen loistavien torjuntojen ja erinomaisesti pelanneen puolustuslinjan ansiosta tolppaa lähemmäs ei päästy.Lopputulos 0-1, pisteet ansaitusti Seinäjoelle. Kiitos pojille hyvästä pelistä, sitä oli mukava seurata kentän laidalta.TP-Seinäjoki: Joonas Kuivalainen, Teemu Penninkangas, Vili Rajamäki, Eero Rantanen, Eero Kantamaa, Olli Hernesniemi, Miika Korpela, Timo Koivu, Jyri Korkia-aho, Erno Ruismäki, Teemu Miilumäki, Juha Salmenkangas, Matias Saarela, Joose Ahopelto, Akseli Metsä-Ketelä.