B2 päätti kevään voitolla

APV – SJK-j B/2 0-6 (0-4)

06 min 0-1 Aatu Metsä-Ketelä

37 min 0-2 Lauri Polari

38 min 0-3 Lauri Polari

39 min 0-4 Lauri Polari

54 min 0-5 Joona Mäkelä

63 min 0-6 Matias Vainionpää

Kevätkierroksen viimeisellä sarjapelillä ei ollut SJK-junioreiden B2:lle sen suurempaa merkitystä, mikäli tilannetta tarkkaillaan vain sarjataulukon pohjalta. VPS-j/3 oli jo mennyt menojan, eikä I-JBK/1 voinut enää ohittaa seinäjokelaisia.

Näinpä valmentaja Jukka Liikaojan johdolla haettiin otteluun pari muuta hyödyllistä motivaatiokeinoa ja ainakin tuloksen valossa ne toimivat kerrassaan mainiosti.

– Otteluun lähdettiin hakemaan hyvää pallollista pelitempoa, sekä hakemaan Laurille ja Aatulle kärkipään sijoituksia maalipörssissä. Kasperhan oli jo ykkösenä 10 maalilla, sanaili Liikaoja suunnitelmistaan kymmenen maalia tykittäneen Kasper Unkurin, Lauri Polarin ja Aatu-Metsä-Ketelän varalle.

– Saatiin Laurille ja Aatulle kaksi maalia mieheen, joten Lauri nousi 10 maaliin ja Aatukin kahdeksaan, iloitsi Liikaoja poikien onnistumisia.

– Eka puoliaika oli vaisua tekemistä ja ajoittain oltiin hieman vaikeuksissakin. Pelin avaaminen ei onnistunut ja syöttöjen laatu oli ylipäätään heikkoa. Murtautumisvaiheessa huolimattomuus näkyi useina paitsioina. Maalipaikkoja tuhlailtiin runsaasti, Liikaoja analysoi neljän maalin johtoasemaan päättynyttä puoliaikaa, joka toki ratkjesi vasta viimeisten kolmen minuutin aikana.

– Puoliajan loppuun saatiin muutama hyvä kombinaatio nopeilla hyökkäyksillä ja kolme hienoa maalia tuli nopeaan tahtiin, Liikaoja tiivisti.

Puoliaika puheellakin oli vaikutusta nuorison tekemiseen, vaikka vastaavaa maalimäärää ei enää saatukaan aikaiseksi.

– Toiselle puoliajalle ryhdistäydyttiin selvästi ja oltiin huomattavasti parempia kuin ensimmäisellä puoliajalla. Maalipaikkoja oli runsaasti, mutta viimeistely oli vaikeaa. Toisaalta vastustajan maalivahtikin pelasi hyvän ottelun, jatkoi Liikaoja.

Ottelun Tilastot.

Linkki 1