B2 palasi voittokantaan

TP-Seinäjoki – FC Kiisto 2-1 (2-0)1-0 Timo Koivu2-0 Vili Rajamäki2-1 Javad HosseiniB2 on kehityskelpoinen porukka. Jotain oli opittu viime pelistä VäViä vastaan. Nyt alkulämmittelystä lähtien oli nähtävissä terävämpi ote ja asenne kuin VäViä vastaan konsanaan. Ja tulostakin syntyi nopeasti. Peli oli vanhentunut vain reilun minuutin, kun Timo Koivu pääsi jatkamaan rangaistusalueen rajalta puolivolleysta Jyri Korkea-ahon kulmapotkun maalin perukoille. Tämä oli ainakin kolmas "Jykän" kulmapotkusta tai keskityksestä syntynyt maali syyskierroksella. Koivu puolestaan on tehnyt maalin kolmessa peräkkäisessä pelissä.Vierasjoukkueella tuntui menevän koko ensimmäinen puoliaika omaa peliä herätellessä. Noin varttitunti ensimmäisestä maalista Vili Rajamäki pääsi murtautumaan Kiiston puolustuslinjasta läpi hyvän pystysyötön seurauksena. Sijoitus ohi maalivahdin ja näin taukotilanne oli 2-0.Toisella puoliajalla vierasjoukkue sai otteen pelistä, vaikkakin pelasi välillä sääntöjen rajamailla. Sukille tultiin aika surutta, kun tuomarin silmä vältti. Onneksi pahemmilta loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin. Kulmapotkun jälkeisestä maalinedustahärdellistä Javad Hosseini pääsi kaventamaan pelin, kun toinen puoliaika oli vanhentunut hieman yli kymmenen minuuttia.Kavennusmaalin jälkeen Kiisto haki vimmatusti tasoitusmaalia, mutta Juha Salmenkankaan ja Juhamatti Sorsan johdolla pelannut TP:n alakerta kesti loppuun saakka. Varsinkin puolustuksen viimeisenä lukkona kunnostautui uhrautuvasti pelannut Juha "Silkki" Salmenkangas, joka katkaisi varmasti yli puoli tusinaa "melkein läpiajoa" toisella puoliajalla. Loput pallot poimi koko pelin varmasti pelannut maalivahti Joonas "Jorma" Kuivalainen.Pelin loppua kohti painopiste saatiin vielä painettua Kiiston päätyyn, maalinteossa kuitenkaan onnistumatta. Jälleen koko joukkueelta kokonaisuutena hieno taisteluvoitto. Loppuun saakka jaksettiin pelata omaa peliä, siitä tuloksena kolme sarjapistettä, joilla noustiin yhdeksään pisteeseen. Sarja jatkuu vierasottelulla Korsholmia vastaan ensi tiistaina.TP-Seinäjoki: Joonas Kuivalainen, Vili Rajamäki (C), Toni Koivusaari, Eero Rantanen, Timo Koivu, Olli Hernesniemi, Eero Kantamaa, Jyri Korkea-aho, Juha Salmenkangas, Matias Saarela, Juhamatti Sorsa, Miika Martikkala, Antti Takala, Jan-Martin Nummensalo.