B:llä SM-tason haaste

TP-Seinäjoen B-juniorit jatkavat talvikauden harjoitusotteluitaan lauantaina kotoisessa Wallsport Areenassa, jonne vastaan saapuu Tampereen Pallo-Veikot.Haaste on kova, sillä TPV pelaa ikäluokan SM-sarjassa TP-Seinäjoen hakiessa sinne pikaista paluuta. Viime keväänä joukkueet kohtasivat kevätkierroksen alkumetreillä samassa paikassa ja tuolloin pinnat jaettiin numeroin 1-1 (1-1) vieraiden mentyä Jaska Mäkkylän vastaiskuosumalla johtoon jo 14. minuutilla. Kotijoukkue tasoitti kamppailun komealla tavalla Aleksi Ahteen lauottua kolmestakympistä pallon verkkoon kymmenen minuuttia myöhemmin.Kummankin seuran joukkueet ovat muuttuneet viime kaudesta, joten nyt on mielenkiintoista vertailla voimauhteita paitsi joukkueiden, myös sarjatasojen välillä.TP-Seinäjoki on pelannut Timo Taipaleen valmennuksessa kaksi ottelua. Ensimmäisessä, jo ennen joulua pelatussa kamppailussa, GBK oli Kipparihallissa parempi niukasti 1-0, mutta viime viikonloppuna saman sarjatason, eli Ykkösen, VIFK sai oranssinutuilta melko kylmää kyytiä.Kotijoukkue kuritti vieraitaan peräti 6-0 (3-0) maajoukkueeseen valitun Tuomas Lähdesmäen kahdella osumalla. Kertaalleen maalasivat Pekka Jaskari, Joona Lautamaja, Aleksi Leppänen ja Elias Ahde. Kaiken rehellisyyden nimissä on sanottava, että isännillä oli paikkoja iskeä saman verran lisäosumia, eli voitto oli todellakin täysin ansaittu.Mielenkiintoinen nimi vierasjoukkueen hyökkäyskalustossa on Lassi Niemi, joka on valittu U17-maajoukkueeseen seuraavalle viikonlopulle turnaukseen, jossa vastaan asettuvat Belgia, Liettua ja isäntämaa Valko-Venäjä.Ottelu alkaa Wallsport Areenassa lauantaina klo 14.30. Ei muuta kuin tervetuloa kannustamaan jälkikasvua kovassa koitoksessa.