B:lle makea piste Kuopiosta

B:lle makea piste Kuopiosta KuPS – TP-Seinäjoki 1-1 (1-0)27 min 1-0 Ville Strandman79 min 1-1 Tommi HaanpääTP-Seinäjoen B-juniorit katkaisivat Kuopion Palloseuran voittokulun SM-sarjassa lauantaina hakemalla maistuvan tasapelipisteen Magnum Areenalta."Pojat ovat kypsyneet kauden mittaan taktisesti. Saatiin hyvin hyydytettyä KuPS:n pelaaminen ja toinen puoliaika oli meiltä varmaan kauden parasta peliä", TP:n valmentaja Esa Haanpää oli tyytyväinen näkemäänsä.Avauspuolikkaalla oranssipaitojen pelaaminen hyökkäyssuuntaan oli vaisua, mutta vastaavasti puolustuspeli toimi ja paketti oli tiiviinä. KuPS:n maali syntyi nolosti, kun Ville Strandman otti kädellään pallon haltuun ja teki numeroiksi 1-0.Toisella jaksolla TP otti otteen itselleen ja pelasi lopussa riskillä 3-4-3-systeemillä ja tällä kertaa se todellakin kannatti. Tommi Haanpää iski rangaistusalueella tuomitusta epäsuorasta vapaapotkusta pallon savolaismaalin kattoon minuutti ennen loppuvihellystä. Myös Karri Hiirikoskella ja Niko Lehdontiellä oli oivat tilaisuudet maalintekoon. TP:n parhaana palkittiin hienon ottelun keskikentällä pelannut Jyri Reinilä, mutta koko muukin joukkue onnistui hyvin.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Niko Nauholz (68. Ilkka Jaatinen), Jukka Ahola, Juho Pajula, Jaakko Vähäpesola, Karri Hiirikoski (65. Niko Lehdontie), Jaakko Lampi, Jyri Reinilä, Saku Koskinen, Samir Bouroussi (60. Juha Ylihärsilä), Tommi Haanpää