Bouroussin maaleilla pinnat

Bouroussin maaleilla pinnatABC – TP-Seinäjoki 1-2 (0-2)22 min 0-1 Samir Bouroussi41 min 0-2 Samir Bouroussi58 min 1-2 Sam LevanderTP-Seinäjoki haki täydet kolme pinnaa Vaskiluodon kentältä, missä kotijoukkue ABC pisti oranssinutut tosissaan ahtaalle. Viime kauden 4-1 –tappio vaasalaisjoukkueelle pyyhittiin nyt mieleistä ja kevätkierros päätettiin kolmanteen peräkkäiseen voittoon kahdesti iskeneen Samir Bouroussin maaleilla.Voiton myötä TP-Seinäjoki nousi Nelosessa kakkoseksi kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta Sundom IF:stä, joka muuten hävisi samaiselle ABC:lle 3-2. SIF on kuitenkin pelannut ottelun vähemmän kuin TP-Seinäjoki, mutta mukavasti kärki silti tiivistyi.Ottelun alku oli kohtuullisen tasaista auringon polttamalla kuivalla kentällä. Vartin pelin jälkeen isännillä oli kuitenkin loistava tilaisuus mennä ottelussa johtoon, mutta Toni Koivusaari pelasti tilanteen hyvällä vastaantulollaan.Seitsemän minuuttia myöhemmin vieraiden hyökkäyspeli kulki mainiosti ja vaihteeksi kärjessä pelannut Vesa Kivimäki syötti kärkiparinsa, Samir Bouroussin, vapaaksi. ”Samppa” ei paikasta erehtynyt vaan tulitti kauden kuudennen osumansa vieden vieraat johtoon.Sama nuorukainen oli asialla myös nelisen minuuttia ennen puoliaikaa saatuaan tällä kertaa mainion syötön ensimmäistä miesten sarjapeliään pelanneelta B-juniori-ikäiseltä Miika Korpelalta. Kaksi maalia ensimmäisellä puoliajalla tehnyt ”Boro” oli kuin eri mies verrattuna vaisuun otteluun Sisua vastaan.Muutenkin TP-Seinäjoen peli kulki nyt huomattavasti paremmin kuin pitkiin aikoihin. Etenkin ensimmäinen puoliaika oli vierailta ajoittain todella kelvollista peliä. Peli olisikin saattanut ratketa jo ensimmäisellä jaksolla, sillä vieraat iskivät pallon vielä verkkoon kertaalleen, mutta tilanne tulkittiin paitsioksi.Toisella puoliajalla hetkellinen paniikkikohtaus iski ja isäntäjoukkueen Sam Levander kavensi 58. minuutilla nostaen mustapukuisen kotijoukkueen maalin päähän. Maalin jälkeen isännät saivat hieman otetta luoden muutaman paikan vieraiden maalille.TP-Seinäjoki kesti kuitenkin lopun melko hyvin rakentaen siinä sivussa muutamia paikkoja, joista paremmalla tuurilla olisi pystytty kasvattamaan maalisaldoa. Kokonaisuutena voitto maistui makoisalle, etenkin kun ottelun päätuomari oli täysin kotijoukkueen talutusnuorassa. Jokainen huuto tuotti ABC:lle vapaapotkun ja kaiken huipuksi kyseinen heppu ryhtyi ajamaan yleisöä pois kentän laidalta pelikellon oltua jo hyvinkin 90 minuutin paremmalla puolella. Melko erikoista, sillä eipä tuomarilla mitään asiaa ole mennä katsojia kaitsemaan. Se lienee järjestysmiesten hommia, vaikka eihän niitä toki Nelosen peleissä nähdäkään. Ehkä pieni pilkka osui herkkään hipiään kipeästi.Voitto päätti TP-Seinäjoen osalta kevätkierroksen. Sarja jatkuu heinäkuun loppupuolella uudella Vaasan reissulla, jolloin kohdataan kauden avausvastustaja, FC Kiisto a-team.”Tämä oli meiltä varsinkin ensimmäisen puoliajan osalta melko lailla parasta peliämme. Ihan tyytyväinen voi olla poikien esitykseen”, tiivisti joukkueen valmentaja, Tapio Haavisto tunnelmat matsin jälkeen.Vierasjoukkueen asussa debytoi miesten tasolla myös toinen B-junnu, eli Niko Nauholz. Sekä ”Napa”, että ”Kumi” selvisivät esityksestään mainiosti.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari, Niko Nauholz, Juho Pajula, Jukka Ahola, Jaakko Vähäpesola (80. Teemu Ala-Lahti), Juuso Koskela (70. Jarno Takamäki), Miika Korpela, Saku Koskinen, Jukka Yli-Renko, Vesa Kivimäki, Samir Bouroussi (90. Antti Takala)