BSM aloitti hurjasti

BSM aloitti hurjastiTP-Seinäjoki – KPV 7-0 (4-0)10 min 1-0 Tommi Kukila15 min 2-0 Miika Korpela25 min 3-0 Jesse Jääskeläinen36 min 4-0 Jesse Jääskeläinen69 min 5-0 Veli-Pekka Pajula70 min 6-0 Veli-Pekka Pajula71 min 7-0 Miika Korpela
Norrvallan Urheiluopistolla, Vöyrillä, pelattava kolmen joukkueen turnaus alkoi TP-Seinäjoen B-junioreiden SM-sarjaan valmistautuvan ryhmän osalta melkoisella ilotulituksella. Räjähteitä tarjoiltiin Kokkolan Pallo-Veikkojen turmaksi tiiviiseen tahtiin ja loppunumerot olivat vieläkin tylymmät kuin jokin aika sitten Wallsport Areenassa.
Ensimmäistä maalia ei tarvinnut odotella kuin kymmenisen minuuttia. Kulmuritilanteessa ylös noussut toppari Tommi Kukila pisti pallon maaliin 7-8 metristä vieden oranssipaidat johtoon.
Seuraavan osuman viimeisteli keskikentällä erittäin hyvin pelannut Miika Korpela päästyään kolmella yhtä vastaan tilanteessa nokikkain veskarin kanssa. Peli oli ehtinyt vanhentua vain viisi minuuttia edellisestä osumasta.
Lisää tuli 25. minuutilla jälleen kulman jälkitilanteesta. Pallo jäi pomppimaan rangaistusalueelle ja Korpelan tavoin keskikentällä vahvasti esiintynyt Jesse Jääskeläinen pääsi puskemaan tilanteeksi 3-0.
Taukonumerot syntyivät jälleen "Tykin" viimeisteleminä. KPV:n maalivahti seikkaili hieman ulkona maaliltaan ja "Tykki" laukoi pallon noin kolmestakympistä alakulmaan.
Toiselle puoliajalle vastuuvalmentaja Ismo Koskela vaihtoi miehistöään ja maaleja jouduttiinkin odottamaan aina 69. minuutille, jolloin perjantaina VIFK:ta kurittanut Veli-Pekka Pajula iski TP-Seinäjoen viidennen osuman Jesse Jääskeläisen riistettyä pallon boxissa ja tarjoiltua sen "Vemmulle" tekopaikkaan.
Sama nuori mies oli asialla myös minuuttia myöhemmin Eero Rantasen hienon taustanousun mahdollistettua läpiajon, jonka jälkeen numerot olivat jo 6-0. Sekään ei kuitenkaan vauhtiin päässeille pruukilaisille riittänyt, vaan taas minuutti edellisestä Miika Korpela hassutti vasemmalla pari pakkia saatuaan syötön Teemu Penninkankaalta. Pujottelunsa päätteeksi "Kumi" sinetöi loppunumerot 7-0.
"Aika hyvin kulki peli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Pelasimme ensimmäistä kertaa joulukuusimuodostelmalla, jota ei ole harjoiteltu. Menimme 4-3-2-1 –systeemillä ja pojat sisäistivät sen yllättävänkin hyvin, vaikka se esiteltiin heille vasta ottelupalaverissa", kehaisi vastuuvalmentaja Koskela omiaan.
Hyvin pelanneen keskikentän lisäksi toppari Tommi Kukila oli erittäin vakuuttava. Myös Kalle Taimi raatoi huikean määrän kilometrejä ollen joukkueen eliittiä.
TP-Seinäjoki: Tuomas Karjanlahti, Samuli Kiviaho (10. Ville Salonpää), Tommi Kukila, Henri Huilla, Pekka Rousu (40. Eero Rantanen), Sami Viljanen, Kalle Taimi, Niko Nauholz, Jesse Jääskeläinen (40. Antti Viita), Miika Korpela, Teemu Penninkangas (40. Veli-Pekka Pajula)