BSM avasi harjoituskautensa

BSM avasi harjoituskautensa KPV – TP-Seinäjoki 1-3 (0-2)21 min 0-1 Niko Lehdontie30 min 0-2 Tino Nelimarkka72 min 0-3 Saku Koskinen76 min 1-3 Kim PalosaariTP-Seinäjoen B-juniorijoukkue, joka aloitti valmistautumisensa ensi kauden SM-sarjaan, avasi harjoitusottelurupeamansa mainiosti. Joukkue kävi kaatamassa KPV:n Kokkolan Kipparihallissa iskettyään ottelun kolme ensimmäistä osumaa.”Ensimmäiset parikymmentä minuuttia peli oli hieman hakemista. Tämä oli meille ensimmäinen kerta isolla kentällä ja sen lisäksi pojat ehkä hieman jännittivät aluksi. Ihan tyytyväisiä me voimme kuitenkin otteluun olla”, iloitsi joukkueen valmentaja, Keijo Kotamäki ottelun jälkeen.Vieraat avasivat maalihanat Niko Lehdontien vietyä vieraat johtoon maalillaan ottelun 21. minuutilla. Maali syntyi Saku Koskisen pelattua pallon Jarno Takamäelle, joka puolestaan käänsi laitaan. Lehdontie pääsi sieltä nousemaan ja näki maalivahdin tulleen vastaan nostaen pallon kauniisti maaliin.Myös toiseen maaliin mainion ottelun pelannut Saku Koskinen teki esityön vapauttaen Tino Nelimarkan pahantekoon. Nelimarkka pääsi nokikkain KPV:n topparin kanssa harhauttaen tämän ennen viimeistelyään.”Ensimmäisten 20 minuutin aikana tuli ihan jumalaton määrä harhasyöttöjä. Kun ne saatiin karsittua, saatiin peli paremmin haltuun. Sen jälkeen me saimme mukavasti taustanousuja alakerrasta ja hyödynsimme maalipaikat tosi erinomaisesti”, lisäsi Kotamäki.Vierasjoukkueen kolmas maali kirjattiin kaksi maalia pohjustaneelle Koskiselle. Pakkina pelannut Koskinen nousi linkkinä hääränneen Jaakko Vähäpesolan tehtyä omalla liikkeellään hyvin tilaa Koskiselle. Kun tilaa tuli, Koskinen ajoi röyhkeästi loppuun harhauttaen muutaman isäntäjoukkueen pelaajan ennen kuin tulitti pallon etukulmaan.Voitto oli mukavaa balsamia haavoihin siinä mielessä, että kokkolalaisten akatemia ehti kaataa TP-Seinäjoen vastaavan ryhmän viikko sitten.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari (41. Joonas Kuivalainen), Jaakko Lampi (c), Saku Koskinen, Juho Pajula (30. Henri Huilla), Jaakko Vähäpesola, Juuso Koskela (41. Teemu Penninkangas), Jarno Takamäki, Vili Rajamäki (41. Sami Viljanen) , Niko Lehdontie (60. Eero Rantanen), Niko Nauholz, Tino Nelimarkka (49. Jesse Jääskeläinen)