BSM avasi voitolla

BSM avasi voitolla TP-Seinäjoen B-juniorit avasivat Oulun Heinäpään hallissa pelattavan turnauksen niukalla 2-1 (0-1) –voitolla oululaisesta OLS:sta.Oranssi-mustien takaa-ajo onnistui toisella puoliajalla isäntien oltua vielä tauolla johdossa. Olipa kotijoukkueella mahdollisuus venyttää johtonsa kahteenkin maaliin, mutta maalivahti Toni Koivusaari torjui ensin rankkarin ja vielä sen päälle selkeän läpiajon.Isännät menivät ottelussa johtoon 25. minuutilla, mutta toisella puoliajalla nuoret pruukilaiset iskivät kahdesti. Toisen jakson 19. minuutilla Juho Pajula pääsi Jaakko Vähäspesolan antamasta kulmurista puskemaan vieraat tasoihin.Vielä kolme minuuttia ennen ottelun loppua Jaakko Vähäpesola teki voittomaalin, jonka pohjusti Jarno Takamäen erinomainen karvaus. Takamäki sai pallon Niko Lehdontielle, joka pujotteli rangaistusalueelle ja antoi päätyviivalta syötön "Vähikselle", joka sai niitata voittomaalin."Melko tiukka matsi oli. Ensimmäiset 10-15 minuuttia me veimme peliä mielin määrin, mutta sitten menimme turhaan OLS:n vauhtiin mukaan ja he saivat otetta. Toiselle puoliajalle tuli ihan erilainen joukkue. Saatiin jalkoja liikkeelle ja varsinkin Jarno Takamäki piristi peliämme", joukkueen valmentaja, Keijo Kotamäki, selvitti.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari (48. Joonas Kuivalainen), Jesse Jääskeläinen (31. Samuli Kiviaho), Vili Rajamäki, Juho Pajula, Lauri Latvala, Jaakko Vähäpesola, Miika Korpela (31. Kalle Taimi), Saku Koskinen, Niko Lehdontie, Teemu Penninkangas, Juuso Koskela (46. Jarno Takamäki)Turnauksen ohjelmaLauantai 22.3.200810.00- 11.30 OLS- Tervarit 1-2 (1-2)11.30- 13.00 RoPS- FC Lynx 0-1 (0-1)13.00- 14.30 TP-Seinäjoki – OLS 2-1 (0-1)14.30- 16.00 Tervarit- RoPS16.00- 17.30 FC Lynx- TP-SeinäjokiSunnuntai 23.3.200810.00- 11.30 TP-Seinäjoki – RoPS11.30- 13.00 FC Lynx- OLS13.00- 14.30 Tervarit- TP-Seinäjoki14.30- 16.00 OLS- RoPS16.00- 17.30 FC Lynx- Tervarit