BSM – FC Reipas

BSM – FC Reipas TP-Seinäjoki – FC Reipas 1-3 (1-2)17 min 0-1 Riko Laitinen23 min 0-2 Riko Laitinen33 min 1-2 Jaakko Vähäpesola77 min 1-3 Mikael Salimäki Vaikka TP aloitti reippaasti pelin alun pääsi Reipas 17 minuutin pelin jälkeen iskemään avausmaalin rangaistuspotkusta, jonka varmasti laukoi maaliin vieraiden Riko Laitinen.
Tilannetta edelsi puolustuspään virhe, jossa jouduttiin vastustajaa rikkomaan. Tästä Reipas sai otetta peliin.
23 peli minuutilla hyvin vastaan tullut Toni Koivusaari liukui irtopalloon, mutta ei saanut palloa haltuun vaan se ajautui Reippaan ensimmäisen maalin tehneelle Riko Laitiselle, joka laittoi pelivälineen varmasti maaliin.Puolentunnin pelin jälkeen TP otti pelin hallintaansa ja vyörytti tilanteita Reippaan maalille.
Kun peliä oli pelattu 33 minuuttia Juho Pajula nosti keskikentältä pallon yli linjan Jaakko Vähäpesolalle, joka pelasi ykkösellä ohi puolustajan ja harhautti maallivahdin pistämällä pallon maaliin.
Toinen pelijakso olikin TP:n hallintaa. Kymmenkunta kulmaa hukattiin ja lukuisia muita maalintekopaikkoja, josta lähimpänä oli Henri Huilla pusku takatolpalle ja jonka Reippaan pelaaja sai purettua suoraan ilmasta pois. Onnikaan ei suosinut näissä lukuisissa maalintekopaikoissa.
Kymmenenminuuttia ennen loppua kolmeen alakertaan siirtynyt TP nosti kulmasta miehet ylös maalintekoon. Vastustaja pääsi purkamaan kulman heidän kärkipelaajallensa Mikael Salimäelle, joka pääsi karkuun ja laukoi
pallon ohi TP maalivahdin Toni Koivusaaren.TP:n valmentaja Keijo Kotamäki on tyytyväinen joukkueen hyvään taisteluhenkeen, joka tullaan vielä palkitsemaan tulevissa otteluissa. Kunhan saadaan jäämään turhat virheet pois.
Joukkue lähtee samalla sykkeellä kaatamaan TPS:n vieraisiin viikon kuluttua.Kokoonpano TP-Seinäjoki:Toni Koivusaari, Lauri Latvala, Jaakko Lampi, Saku Koskinen, Juho Pajula,Miika Korpela(v), Vili Rajamäki, Juuso Koskela(v), Niko Lehdontie,Jaakko Vähäpesola(v),Teemu Penninkangas, (70min Henri Huilla), (Joonas Kuivalainen), (Sami Viljanen), (65min Jarno Takamäki), (41min Jesse Jääskeläinen), (Eero Rantanen)