BSM haki pisteen Oulusta

OLS – SJK-juniorit 0-0

SJK-juniorit vieraili keskiviikkona Oulun Heinäpäässä ja otti sieltä mukaansa pisteen ottelusta Oulun Luistinseuraa vastaan maalittoman tasapelin ansiosta.

– Tasainen matsi, muttei kuitenkaan ihan tavanomainen nollanolla-nyhjäys, sillä molemmilla oli ottelussa paikkansa, pyöritteli lopputulosta SJK-junioreiden vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju.

Ensimmäistä puoliaikaa vei kotijoukkue ehkä hiukan vieraitaan vahvemmin luoden myös muutaman erittäin vaarallisen paikan. Kertaalleen pallo kävikin jo SJK-junioreiden ylärimassa, mutta niitähän ei tunnetusti lasketa.

– Saimme kuitenkin myös ekalla jaksolla luotua paikkoja. Leevillä ja Kasperilla oli läpiajot ja Johan laukoi kaukaa ylärimaan, jatkoi "Jylppy" viitaten Leevi Oksasen ja Kasper Unkurin paikkoihin ja Johan Lambergin tykitykseen.

– Toisella jaksolla ote siirtyi entistä enemmän meille ja heti alkuun Iiro Hautala nosti veskarin yli rimaan. Oltiin selkeästi terävempiä kakkospalloissa ja kamppailuissa toisella jaksolla ja pystyttiin luomaan painetta OLS-päätyyn. Iiron riman lisäksi meillä oli useampi läheltä piti tilanne, mutta ei vaan saatu palloa maaliin. Toki myös OLS sai paikkoja hyvistä tilanteenvaihdoistaan toisella jaksolla ja olisi hyvinkin voinut näistä rankaista, kävi "Jylppy" läpi ottelun toista puoliaikaa.

– Hyvä ilme ja taistelu pojilta. Kaikki hoitivat hommansa ja antoivat kentällä mitä annettavissa oli. Ainut mikä jäi harmittamaan oli se, että kolmekin pistettä olisi ehkä ollut otettavissa. Toki, kuten todettu, myös OLS:lla oli paikkansa. Ensi tiistaina seuraava koitos, jonka jälkeen jäädään pienelle harjoittelutauolle. Seuraava mahdollisuus tehdä maaleja on tiistaina☺, päätti Hietaharju analyysinsä.

B-junioreiden SM-sarja on todella kova sarja. Sen osoitti viikko sitten mm. Kuopion Palloseura, joka oli sarjassa tuolloin toiseksi viimeisenä. Joukkue kaatoi mestaruutta jahtaavan Käpylän Pallon kotonaan selvästi. Ainoaankaan otteluun ei ole kenelläkään varaa lähteä henkselit paukkuen tai noutaja tulee nopeasti.

Tällä hetkellä HJK johtaa sarjaa 18 pisteellään, mutta KäPalla on matsi vähemmän pelattuna ja sarjataulukossa 16 pinnaa, kuten kolmantena olevalla SJK-junioreillakin. OLS on pelannut pari matsia enemmän kuin SJK-j ja oululaisilla on kasassa 15 pistettä. Ilveksellä on ottelu vähemmän pelattuna kuin SJK-junioreilla, joten teoriassa myös Ilves saattaa rästipelinsä voittamalla tiivistää kärkeä entisestään.

SJK-junioreiden seuraava kotiottelu on jo tiistaina Turun Palloseuraa vastaan.