BSM haluaa Jaron päänahan

BSM haluaa Jaron päänahanTP-Seinäjoen B-junioreiden SM-sarjajoukkue haluaa nylkeä pietarsaarelaisen FF jaron joukkueiden toisessa talvikauden harjoitusottelussa, sillä ensimmäinen päättyi punanuttujen kotiluolassa, Tellushallissa tasan 2-2 (0-2). Siinä kamppailussa vierasjoukkue joutui ajamaan takaa isäntiä nousten kuitenkin kahden maalin takaa tasapeliin.
Pietarsaaressa isäntien Samuel Svenlin maalasi kahdesti minuutin sisään Timo Koivun ja Teemu Penninkankaan tasoitettua ottelun toisella puoliajalla.
TP-Seinäjoki on tähän mennessä pelannut B-junnuillaan neljä harjoitusottelua, joissa IK:n edustus on kohdattu kahdesti, KPV:n B-junnut kerran ja FF Jaro kerran. IK kaatui ensimmäisessä ottelussa 5-0, mutta toisen puna-mustat veivät nimiinsä 3-1- Jaron kanssa siis pelattiin tasan, mutta KPV sai oikein isän kädestä Wallsport Areenassa numeroin 6-1.
KPV:n tavoin FF Jaro pelaa B-junioreiden Ykkösessä ja viime kaudella joukkue kohtasi kotonaan TP-Seinäjoen SM-sarjasta syyskierrokselle pudonneen ryhmän. Numerot eivät juuri isäntiä mairitelleet, sillä hurjassa syysvireessä olleet oranssipaidat murskasivat tuolloin isännät peräti 7-1.
Nyt pelataan kuitenkin eri pelejä. Hyvässä vireessä treenipeleissä ollut Timo Koivu on ollut B-junioreiden paras maalintekijä talvikaudella iskettyään tähän mennessä neljä osumaa. Samuli Kiviaho ja KPV:n verkkoon kaksi maalia viimeistellyt Jesse Jääskeläinen tulevat listalla seuraavina parin maalin miehinä. Muut kuusi osumaa ovat jakautuneet tasaisesti eri pelaajien kesken.
Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 12.30.