BSM otti maukkaan revanssin

BSM otti maukkaan revanssin Ilves – TP-Seinäjoki 2-3 (2-1)05 min 1-0 Jesse Kuusisto17 min 2-0 Aleksi Nieminen39 min 2-1 oma maali62 min 2-2 Saku Koskinen73 min 2-3 Jaakko VähäpesolaTP-Seinäjoen B-juniorit hakivat erittäin maukkaan revanssin Tampereen Ilveksestä nousten kahden maalin takaa voittoon toisella puoliajalla.Aikaisemmin talvella Ilvekselle kotonaan 2-1 hävinnyt ryhmä heräsi juuri ennen taukoa syntyneen kavennuksen jälkeen hyvään vauhtiin ja käänsi lopulta ottelun Jaakko Vähäpesolan osumalla matsin lopulta voitokseen.Ilves kuitenkin aloitti pelin vauhdikkaasti ja hallitsi ensimmäistä puoliaikaa selvästi. Ensimmäisen kerran pallo oli Toni Koivusaaren takana jo viiden peliminuutin jälkeen Jesse Kuusiston viimeisteltyä oikealta tulleen keskityksen jälkeen lähietäisyydeltä. Reilun vartin jälkeen kuvio toistui, mutta tällä kertaa maalin viimeisteli Aleksi Nieminen.Kummallekin maalille oli identtistä se, että TP-Seinäjoen alakerta päästi isännät rokottamaan aivan liian helposti. Miehet jäivät merkkaamatta ja tuloksena oli pari helppoa kassia.”Ensimmäisellä puoliajalla meiltä puuttui liike. Ei ollut jalkoja. Saimme kuitenkin kavennuksen hyvään paikkaan ja tauolla katselimme hieman juttuja taululta uusiksi. Se meni sellaiseksi toisten syyttelemiseksi, mutta toisella puoliajalla joukkue heräsi taistelemaan hyvin. Ilvekselle kävi toisella puoliajalla hieman samoin kuin Seinäjoellakin, eli heidän kenttänsä alkoi venyä ja me lisäsimme pökköä pesään”, myhäili joukkueen valmentaja, Keijo Kotamäki.Kavennuksensa TP-Seinäjoki sai todella maukkaaseen paikkaan Juuso Koskelan lähetettyä pallon laidasta luukulle, missä oma pakki sohi sen sisään.Toisella puoliajalla vieraat nousivat Saku Koskisen maalilla tasoihin pelikellon ollessa 62. minuutilla. Juuso Koskela ja Jaakko Vähäpesola tekivät näppärillä yhden kosketuksen syötöillä tilanteen Koskiselle, joka iski tasoituksen. Maali oli Koskiselle viides kolmessa viimeisessä matsissa, eli keskikentän raataja on todella vahvassa vireessä.Voittomaali syntyi lähes samalla tavalla kuin Koskisen tasoitus. Tällä kertaa tilanteen rakensivat Koskinen ja Juuso Koskela ja pallon pisti pesäkkeeseen Jaakko Vähäpesola.”Meillä oli mukavasti paikkoja, vaikka olimmekin ensimmäisen puoliajan vastaanottavana osapuolena. Yhteensä saimme kuitenkin ainakin kuusi muuta paikkaa maalien lisäksi. Oli hieno juttu, että nyt siellä maalilla myös oli meidän miehiämme tekemässä pahojaan. Siihen olemme kiinnittäneet huomiota viime aikoina”, Kotamäki selvitti.Flunssavaivaisen Niko Lehdontien tilalla linkkinä suurimman osan ottelusta pelannut Juuso Koskela oli vieraiden sankari. Hän oli mukana jokaisessa maalissa ja pelasi mainion ottelun.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari, Lauri Latvala, Juho Pajula, Jaakko Lampi, Sami Viljanen, Miika Korpela, Saku Koskinen, Niko Lehdontie, Jaakko Vähäpesola, Teemu Penninkangas, Juuso Koskela (Vaihdosta: Tuomas Karjanlahti, Henri Huilla, Jarno Takamäki, Vili Rajamäki, Kalle Taimi)