BSM:lle helppo voitto

BSM:lle helppo voitto TP-Seinäjoki – VPS 4-1 (2-1)09 min 1-0 Teemu Penninkangas16 min 2-0 Teemu Penninkangas18 min 2-1 Mikko Inki61 min 3-1 Niko Nauholz72 min 4-1 Juuso KoskelaTP-Seinäjoen BSM-joukkue otti varsin helpon voiton VPS:n vastaavan ikäluokan yhdistelmästä. Vaikka pelissä näkyi selvästi väsymys, riitti tällainenkin esitys selvänumeroiseen voittoon. Tietenkin oma lukunsa oli se, että kotijoukkueelta olivat sivussa runkomiehiin kuuluvat Saku Koskinen ja Jaakko Lampi.TP-Seinäjoki avasi ottelun kuitenkin terävästi. Ei edes kymmentä minuuttia ehditty pelata kun kotijoukkue iski ensimmäisen kerran. Niko Lehdontien kerrassaan upea käytäväpallo oli nappisyöttö paikalle tulleelle Teemu Penninkankaalle, joka viimeisteli kauniisti johtomaalin.Sama mies oli asialla reilun vartin jälkeen. Ensin hän karvasi pallon haltuunsa keskialueella ja sen jälkeen karkasi maalintekoon vieden TP-Seinäjoen 2-0 –johtoon.Tuohon maaliin loppuikin kotijoukkueen liike. Se tarjosi vieraille heti saumat peliin haltuun ottamiseksi, eikä toisesta maalista ehditty edetä kuin pari minuuttia ja tulos näkyi niin sanotusti taululla. VPS sai paikan, josta Mikko Inki kavensi numeroiksi 2-1.Toisella puoliajalla kotijoukkue ryhdistäytyi hieman iskien pari maalia lisää, vaikka VPS:lla toki oli omat saumansa pistää peli jännäksi. Avopaikoistakaan eivät raitapaidat onnistuneet, vaan läpiajotkin päätyivät joko päätyverkkoihin tai Toni Koivusaaren hyppysiin.Oranssi-mustien kolmas maali tuli hieman onnekkaastikin Niko Nauholzin lähetettyä korkean ja mitä ilmeisimmin kesoksi tarkoitetun pallon kohti rangaistusaluetta. Pallo painui kuitenkin veskarin hyppysten kautta verkkoon 61. minuutilla. Vielä kahdeksan minuuttia ennen loppua nähtiin kaunis maali, jonka pohjustivat vahvasti topparin tontilta nousuun pinkaissut Vili Rajamäki ja Niko Lehdontie. Pallon pääsi lopulta tulittamaan voimalla maalivahdin käsien kautta verkkoon Juuso Koskela.Voitto ei todellisuudessa kertonut kotijoukkueen osaamisesta paljoa. Ehkä kuitenkin sen, että rutiinisuorituksellakin kaatuu VPS:n kaltainen vastustaja. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö VPS olisi pelannut sangen kohtuullisesti ja pitänyt palloa hallussaan pitkiäkin aikoja. Joukkueessa oli muutamia varsin näppäriä pelimiehiä, mutta taitotaso heitteli kokonaisuutena selvästi enemmän kuin kotijoukkueella.Toni Koivusaari, Juho Pajula (41. Vili Rajamäki), Henri Huilla, Lauri Latvala (64. Joose Ahopelto), Niko Nauholz, Jesse Jääskeläinen (41. Henri-Matias Latosaari), Miika Korpela, Niko Lehdontie, Jaakko Vähäpesola (68. Timo Koivu), Teemu Penninkangas, Jarno Takamäki (41. Juuso Koskela)