BSM:n viimeistely ontui

BSM:n viimeistely ontui TP-Seinäjoki – VIFK 2-1 (0-0)47 min 1-0 Jaakko Vähäpesola71 min 1-1 Viktor Matintupa75 min 2-1 Jarno TakamäkiTP-Seinäjoen BSM-ryhmä pyöritteli mielin määrin taitavana pidettyä VIFK:n ryhmää jättäen vain maalintekoon parannettavaa. Sitä jäikin runsaasti, sillä jo ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue olisi voinut huolellisemmalla viimeistelyllä johtaa peliä ainakin viidellä maalilla. Maaleja ei kuitenkaan nähty ennen kuin toisen puoliajan alussa, jolloin Vili Rajamäki pelasi laidalta mainion tekopaikan Jaakko Vähäpesolalle, jolla ei ollut mitään vaikeuksia viedä isäntiä johtoon.Oli kohtalaisen ironista, että VIFK:n ylipäätään onnistui tasoittaa ottelu, sillä koko ensimmäisellä puoliajalla maalia vartioinut Toni Koivusaari ei joutunut torjumaan kertaakaan kunnolla, eikä Joonas Kuivalaisellakaan pahemmin hommia ollut. VIFK:n maali syntyi joukkueen ainoasta maalia kohti suuntautuneesta vedosta 71. minuutilla, jolloin Viktor Matintupa tasoitti ottelun täysin pelitapahtumien vastaisesti.Vaihdosta kehiin tulleen Jarno Takamäen kylmäpäinen viimeistely ottelun 75. minuutilla esti kuitenkin verisen vääryyden tapahtumisen. Takamäki pääsi Saku Koskisen syötöstä karkuteille ja laukoi pallon tarkasti taka-alakulmaan päästen tuulettamaan voittomaalia.Ottelu oli TP-Seinäjoen B-junioreille toinen täysimittainen harjoitusmatsi ja tuloksena oli toinen voitto. Tosin vastassa ei näissä peleissä ole ollut kuin Ykkösen joukkueita, mutta pidettiinhän VIFK:ta joissain piireissä jo viime kaudella Vaasan Piirin parhaana tämän ikäluokan joukkueena, joten siihen nähdenhän saavutus oli kerrassaan mainio.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari (41. Joonas Kuivalainen), Miika Korpela, Juho Pajula, Vili Rajamäki (77. Timo Koivu), Lauri Latvala (66. Sami Viljanen), Jaakko Lampi (68. Henri Huilla), Saku Koskinen, Niko Lehdontie (71. Eero Rantanen), Jaakko Vähäpesola (58. Teemu Penninkangas), Juuso Koskela (41. Jarno Takamäki), Henri-Matias Latosaari (41. Tino Nelimarkka)