C14 Mustilla harmittava syyskauden alku

C14 Mustilla harmittava syyskauden alku. TP-Seinäjoen C14 Mustat aloittivat syyskauden harmittavalla 3-2 tappiolla VIFK Blue’ta vastaan viime torstaina. Ekalla jaksolla TP:n pojat saivat luotua vaarallisia tilanteita VIFK:n maalille, mutta erän ainokaisen maalin viimeisteli hienosti alanurkaan Oskari Mikkilä. Toisen jakson alussa kotijoukkue pääsi tasoittamaan tilanteeksi 1-1. Puoliajan puolivälissä TP:n toisen maalin teki voimalla maalin edustalta Antti Viita. TP:n painostuksesta huolimatta palloa ei saatu enää VIFK:n maaliin, sitä vastoin kotijoukkue käytti ainoat tilanteensa tarkasti hyödykseen ensin tasoittaen pelin ja aivan erän lopussa pääsi vaasalaishyökkääjä laukomaan pallon TP:n maaliin tehden voittomaalin.Maanatai-iltana vastustajaksi saapui Lapuan Virkiä. Ottelu oli tasaista puurtamista läpi ottelun ja tauolle mentiin TP:n johtaessa 1-0. Aleksi Aho teki komean maalin lauottua pallon maaliin aivan rangaistusalueen rajalta. Toisella puoliajalla TP siirtyi jo 2-0 johtoon Otto Nyyssölän lauottua rangaistuspotkun verkon perukoille. Virkiä kavensi ensin maalinedustilanteesta lukemiksi 2-1 ja kun peliä oli enää jäljellä muutama minuutti pääsi vierasjoukkue tasoittamaan pelin hieman onnekkaalla maalilla.