C14-sarjassa vanhemmat pojat vahvempia

SJK-juniorit/04 – SJK-juniorit/03 2-5 (2-2)

11 min 0-1 Antti Takala (rp)

22 min 1-1 Atte Kiviluoma (rp)

31 min 2-1 Miro Koskiniemi

38 min 2-2 Berat Akdogan

67 min 2-3 Nico Rajala

75 min 2-4 Viljami Kivinen

77 min 2-5 Nico Rajala

SJK-junioreiden keskinäinen välienselvittely C14 -ikäluokan Ykkösessä Linnanpuiston viheriöllä muodostui jännittäväksi trilleriksi, vaikka numerot lopulta hiukan repesivät vanhemman ikäluokan poikien eduksi.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin aluksi pari pilkkua. Näistä vierasjoukkueena pelannut nollakolmosten ryhmä maalasi ensin Antti Takalan toimesta, mutta Atte Kiviluoma tasoitti pelin samoin rankkarista ja reilun puolen tunnin jälkeen nuoremmat pojat menivät johtoon Miro Koskiniemen osumalla.

Juuri ennen puoliaikaa Berat Akdogan kuitenkin tasoitti taukonumeroiksi 2-2 ja toisella puoliajalla fyysisesti hiukan vahvemmat vuotta vanhemmat pelimiehet iskivät kolme kertaa Nico Rajalan maalattua kahdesti ja Viljamni Kivisen kertaalleen.

Nollanelosten seuraava matsi on perjantaina 3.6. Sporting Kristinaa vastaan Prunttimäessä ja nollakolmosten lauantaina 11.6. Linnanpuistossa Närpes Kraftia vastaan.