C15 Aluesarjan mestariksi

SJK-junioreiden C15 yj saavutti ”Ysiysien” Aluesarjan mestaruuden ja samalla Piirinmestaruuden voittamalla viimeisellä kierroksella Kraftin Närpiössä. Pinnakin olisi riittänyt, mutta peli kulki alusta lähtien SJK-j yj tahtiin. Selkeän 2-6 vierasvoiton myötä eroa sarjassa toiseksi sijoittuneeseen Pietarsaaren Jaroon kertyi kolme pistettä.

SJK-j ja VPS-j yhteisjoukkue perustettiin talvella päätähtäimenä Kai Pahlman-lopputurnaus, jonne joukkue ylsikin. Lisäksi osa SJK-j pojista on päässyt mukaan VPS-j nutussa Sami Hyypiä Akatemian tapahtumiin pelaamaan kovia pelejä Suomen kärkijoukkueita vastaan. Yhteistyötä on siis ollut paljon ja pelit ovat sujuneet varsin menestyksekkäästi.

SJK-junioreiden C15/C14 ikäluokan joukkueiden vastuuvalmentajana on toiminut Heikki Tuomilehto ja toisena valmentajana Jukka Liikaoja. ”Ysiysien” osalta sarjakausi saatiin pakettiin eilen ja ”nollanollat” matkaavat kertaalleen Puolen Suomen Liigan turnaukseen.

Eilinen ottelu oli onnistunut projektin päätös seinäjokelais-vaasalaisnuorukaisten osalta SJK-j paidoissa. Kiitos ja treeni-intoa tuleviin kausiin!