C15 harjoitteli murskavoiton

SJK-juniorit v Keski-Suomi United 6-0 (5-0)

02 min 1-0 Nico Rajala

06 min 2-0 Paavo Nyrhinen

07 min 3-0 Sisu Jaakkola

20 min 4-0 Nico Rajala

25 min 5-0 Oskari Nyrhinen

79 min 6-0 Jani Blomqvist

SJK-junioreiden C15 otti tuntumaa ja teki tuttavuutta uuden jyväskyläläisen seuran, Keski-Suomi Unitedin, kanssa Wallsport Areenassa joulukuun ensimmäisen sunnuntain harjoitustapahtumassa.

Valmentaja Esa Haanpää peluutti todella laajaa ryhmää, sillä pitkästi yli 20 poikaa pääsi kokeilemaan osaamistaan iltapäivän ottelussa, joka on osa valmistautumista Puolen Suomen Liigaan.

Matsi taisi olla ohi jo alle kymmenen peliminuutin, mitä tulokseen tulee. Nico Rajala nimittäin avasi maalihanat jo kamppailun toisella peliminuutilla, Paavo Nyrhinen teki 2-0 matsin ehdittyä kuudennelle minuutilleen ja vain minuuttia myöhemmin Sisu Jaakkola viimeisteli jo 3-0.

Ennen kuin erotuomari Aapo Saarijärvi ehti puhaltaa puoliaikaa merkkaavan vihellyksensä, olivat Nico Rajala ja Oskari Nyrhinen lisänneet kotijoukkueen johdon viiteen maaliin.

Tulos olisi tauolla voinut olla vieläkin selkeämpi, sillä ainakin kolmeen kertaan pelivälinen kolisutti vierasjoukkueen maalipuita.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue juoksutti uuden ryhmän, mutta pelin identiteetti pysyi samana ja pääsääntöisesti pelattiin vierasjoukkueen kenttäpuoliskolla.

Vaikka lisämaaleja jouduttiinkin odottamaan miltei viimeiselle minuutille saakka, paikkoja oli paljon. Tehokkaammalla viimeistelyllä numerot olisivat helpostikin saattaneet olla kaksinumeroiset.

Nyt toisen puoliajan ainoaksi osumaksi jäi Jani Blomqvistin maalin ottelun 79. minuutilla.