C15 ja B-junnujen yhdistetty joukkue tasan

C15 ja B-junnujen yhdistetty joukkue tasanKai Pahlman Cupin lopputurnaukseen valmistautuva TP:n C-15 poikien joukkue kohtasi torstai-iltana Prunttimäen viheriöllä harjoitusottelussa omiin sarjaotteluihinsa valmistautuvien seuran B-junioreiden SM-sarja- ja haastajajoukkueista kootun yhdistelmän. Yllättävän tosimielelllä pelatussa ottelussa päädyttiin lopulta tasalukemiin 1-1 (0-0).
C-15 poikien joukkueesta olivat sivussa mm. Veli-Pekka Pajula, Raitt Peltoja ja Aleksi Aho. Myös Pahlman cupin lopputurnaukseen lähdössä olevat C-14 pojat olivat vielä huilivuorossa. B-junnujen joukkueessa oli mukana kuusi SM-sarjajoukkueen pelaajaa: Samuli Kiviaho, Tuomas Karjanlahti, Joonas Kuivalainen, Timo Koivu, Akseli Metsä-Ketelä ja Jyri Korkea-aho. Karjanlahti ja Kuivalainen hoitivat maalivahdin tehtävät puoliksi.
Nuorempien poikien joukkue siirtyi 1-0 johtoon, kun toista jaksoa oli pelattu kaksi minuuttia. Maalintekijä oli oli Juha Laitila. Ottelun tasoitti maalinedushässäkästä Timo Koivu.
Tasainen ottelu oli sen verran totista vääntöä, että varmasti palveli molempia joukkueita valmistauduttaessa pienen kesätauon jälkeen syksyn koviin koitoksiin.