C15 kaatoi piirijoukkueen

C15 kaatoi piirijoukkueenTP-Seinäjoen ysineloset, eli C15-ikäluokka, kaatoi Suomen Palloliiton Vaasan Piirin P14-joukkueen tänään Wallsport Areenassa pelatussa kamppailussa varsin selvin lukemin 4-0 (1-0).
Maalinteon ottelussa aloitti jo seitsemän minuutin jälkeen Pekka Jaskari tuikattuaan maalin edustalta pallon verkkoon.
Toisen puoliajan kolmannella minuutilla Jaskari tarjoili hyvän syötön Juha Laitilalle, joka viimeisteli kauniisto 2-0. Sama pelimanni oli asialla kun toista jaksoa oli tahkottu vartin verran. Vasempana laitapakkina pelannut Teemu Nimell pohjusti maalia antamalla erinomaisen avauksen Panu Lepälle, jonka syötöstä Laitila karkasi maalintekoon.
Viimeisen osuman viimeisteli toisen puoliajan 34. minuutilla Sammy Saarinen kulman jälkitilanteesta sinetöiden näin loppunumeroiksi 4-0.
Piirijoukkueessakin vilisi TP-Seinäjoen pelaajia, sillä piirijoukkuepaikkaa hakee peräti kahdeksan pikku-pruukilaista.
"Mielestäni ysineloset esittivät parasta peliään pitkään aikaan, mitä olen nähnyt. Siinä oli kyllä melko suuri fyysinen ero meidän pelaamiseemme tänään. Se selittää osan numeroista, muttei kuitenkaan ihan kaikkea. Monelle pojalle tämä oli ensimmäinen kerta kun yllä oli Piirijoukkueen paita. Se näkyi tietenkin myös pelaamisessa, että tämä oli tälle ryhmälle ensimmäinen yhteinen peli", kertoi piirijoukkueen valmennuksessa mukana oleva TP-Seinäjoenj ysivitosten koutsi, Jorma Tuohisaari.