C15 kuritti Jaroa

SJK-juniorit v FF Jaro 6-1 (4-0)

SJK-junioreiden C15 otti tyrmäävän voiton pietarsaarelaisesta FF Jarosta Wallsport Areenassa pelatussa harjoitusottelussa.

Jo ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue hankki neljän maalin johtoaseman, jota vieraat eivät oikeasti onnistuneet missään vaiheessa uhkaamaan.

Maalinteon aloitti Paavo Nyrhinen, joka itse riisti prässäämällä pallon vieraiden puolustukselta. Myös toinen maali oli Nyrhisen viimeistelemä Vili-Verneri Tuiskun esityöstä.

Kolmannen maalin teki Toman Hemmilä, mutta tälläkin kertaa Nyrhinen oli mukana alustamalla osuman. Nyrhinen kruunasi erinomaisen puoliaikansa tekemällä puoliaikanumeroiksi 4-0 iskemällä reboundista maalin.

Toisella puoliajalla Joona Haapa-aho teki 5-0 Elari Hautamäen esityöstä ennen kuin FF Jaro sai aikaan matsin ainoan osumansa. Loppunumerot viimeisteli Hautamäki hienolla laukauksella takanurkkaan.