C15 pesi kasvonsa

SJK-junioreiden C15-joukkue sai lauantaina Pietarsaaressa tylyä kyytiä FF Jarolta numeroin 8-0, joten sunnuntain kamppailu Ilvestä vastaan tuli todella tarpeeseen. Niinpä 2-1 (1-1) -voiton jälkeen joukkueen vastuuvalmentaja Esa Haanpää olikin suhteellisen hyvillä mielin.

– Tämä oli kasvojen puhdistus osa 1. Eilen oli meiltä surkea esitys vieraspelissä Jaroa vastaan, jossa tuli 8-0 pataan. Mikään ei onnistunut ja 3-0 -maalin jälkeen jätkät luovuttivat ja pelailivat lopun, aloitti Haanpää viikonlopun kamppailuiden setvimisen.

– Tänään Ilvestä vastaan aloitimme palaverilla jossa heräteltiin pelaajia oikein kunnolla.Tulos näkyi kyllä kentällä positiivisesti: pallo liikkui ja pelaajat olivat aktiivisia ja sommittelivat hyviä kuvioita, Haanpää jatkoi.

Kotijoukkueen 1-0 -maali syntyi, kun ilveksen maalivahti yritti avata peliä, niin SJK-junioreiden prässi toimi ja Topi Lappalainen sai hyvän syötönkatkon. Lappalainen rankaisi siitä tekemällä maalin, kun peliä oli pelattu noin 19 minuuttia.

– Siinä 1-0 tilanteessa hallitsimme peliä ehkä hienoisesti.Kunnes meidän omasta hyökkäyksestä Ilves riisti pallon ja teki hyvän vastaikun tasoittaen pelin 1-1 noin 25 minuutin kohdalla, Haanpää sanaili.

Puoliajalle mentiin siis tasanumeroissa 1-1. Toisella puoliajalla peli pyöri keskialueella tasisissa merkeissä, molemmilla ollen muutama tilanne, kunnes lopussa Tommi "Gamu" Niskanen pääsi laidasta läpi syöttäen maalille josta Topi teki päivän toisen maalinsa.

– 2-1 voitto nosti mielialaa eilisen rämpimisen jälkeen.Onistujia olikiin joukkueellinen, ketään nostamatta yli muiden.Tekemistä riittää puolustuspelaamisessa, varsinkin silloin kun menetämme pallon meidän pitäisi reagoida nopeammin.Hyökkäyspelissä pääsemme jo hyvin avaamaan peliä ja rakentelu keskikentälläkin on parantunut mutta siitä eteenpäin ei vielä oikein löydetä oikeita ratkaisuja, Haanpää iloitsi ottelun lopputulosta.

– Kokonaisuuteen olen tyytyväinen tänään. Pelaajien tekeminen oli aktiivista ja parempaa selkeästi kuin se oli eilen.Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonlopun karsintapeliä, lisäsi Haanpää.