C15 sai saumat

SJK-junioreiden C15-ikäluokan yhdistelmäjoukkue sai saumat Puolen Suomen Liigan voittoon pelaamatta peliäkään. Sarjaa dominoinut Oulun Luistinseura nimittäin pelasi tänään tasan sekä Oulun Työväen Palloilijoiden, että Tornion Pallo -47:n kanssa.

OLS:n taikinointi tarjoaa SJK-junioreille huomenna mahdollisuuden ottaa PSL:n piikkipaikan joukkueen kohdatessa Vaasassa Monitoimiviheriöllä Jyväskylän Jalkapalloklubin klo 11.30.

SArjassa tällä hetkellä kolmantena oleva SJK-j ohittaisi voitolla sekä kakkosena olevan Kuopion Palloseuran, että OLS:n, sillä molemmat ovat pelanneet jo kaikki yhdeksän otteluaan ja kumpikin on myös varmistanut SJK-junioreiden tavoin paikkansa Kai Pahlman SM-lopputurnauksessa.

Myös neljäntenä oleva joensuulainen JIPPO on kaikki pelinsä pelannut ja sillä on kasassa 15 sarjapistettä. Viidentenä oleva JJK on 14 pisteessä, jotka se on saalistanut seitsemästä ottelustaan. JJK:lla on siis vielä ottelut SJK-junioreita ja VPS-junioreita vastaan pelaamatta. VPS-junioreiden ainoa oljenkorsi on se, että SJK-juniorit kaataa JJK:n heidän onnistuessa samassa tempussa. Silloin myös VPS-j matkustaa Tornion lopputurnaukseen.

Jos puolestaan JJK ottaa kahdesta viimeisestä ottelustaan pisteenkin, jää VPS-j rannalle. Luvassa on siis todella mielenkiintoisia pelejä.