C15 vallan hurjana

SJK-juniorit – Kraft 11-1 (5-0)

Lauri Polari ja Matias Vainionpää järjestivät yhdessä muun joukkueen kanssa melkoisen ilotulituksen Närpes Kraftin kustannuksella Prunttimäessä C15-ikäluokan Ykkösessä.

Peli oli ensimmäiset 20 minuuttia maaliton, mutta sitten repesi. Matias Vainionpää tulitti hattutempun jo ennen taukloa ja väliin mahtui vielä Niilo Peräahonkin osuma. Juuri ennen puoliaikaa Samu Niemelä teki numeroiksi 5-0.

Toisella puoliajalla tahti jatkui samanlaisena. Vainionpää täydensi oman iltansa neljännellä maalillaan ja Lauri Polari temppuili myös hatun täyteen kolmella maalillaan. Muista osumista vastasivat Antti Aho ja Aati Metsä-Ketelä.

Vierasjoukkueen ainokaisen teki Simon Storguest, mutta joukkueen iltaa synkensi Ajdin Kekicin ulosajo kamppailun 66. minuutilla.Voitollaan SJK-juniorit siirtyi sarjan käkisijalle, jonka se jakaa kakkosena olevan Kauhajoen Karhun kanssa tasapistein. VIFK Blue on kolmantena yhden ottelun vähemmän pelanneena ja täysin pistein.