Uusi stadion tiivistää yhteistyötä

SJK Oy:n oma, piakkoin valmistuva Suomen hienoin jalkapallostadion, tiivistää entisestään myös SJK Oy:n ja SJK-juniorit ry:n välistä yhteistyötä ja junioriseura pääsee monin tavoin mukaan uuden upean OmaSp Stadionin toimintaan.

– Muutama ikäluokka on lähtenyt mukaan SJK:n kotiotteluiden ottelumyyntiin ja ovat avustamassa stadionyhtiötä katsojien palvelussa, SJK-junioreiden toiminnanjohtaja Hannu Huilla kertoo.

Yhteistyön konkretiaa nähdään heti 18.6. pelattavassa OmaSp Stadionin avausottelussa.

– B-nuoret ovat mukana opastamassa ja ohjaamassa katsojia oikeille porteille ja katsomopaikoille ensimmäisissä SJK:n kotiotteluissa uudella stadionilla. Lisäksi B-nuorten SM-sarjassa pelaava joukkue tulee pelaamaan ainakin muutamia otteluja OmaSp Stadionilla, Huilla jatkaa.

Stadionin nouseminen Jouppilanvuoren kupeeseen tekee alueesta todella loistavan urheilukeskuksen ja varsinkin jalkapalloilijat tulevat jatkossa hyötymään synkronoinnista.

– Suunnitteilla on syksyksi junioriturnauksia ja mahdollisesti myös futisleirejä uudelle stadionille. Toivottavasti myös mahdollisimman moni muukin seuran juniorijoukkue pääsee kokemaan pelaamista tällä Suomen nykyaikaisemmalla futisstadionilla, se olisi monelle unohtumaton kokemus ja ehkä toisi lisää intoa ja motivaatiota tulevaan, lisää Huilla.

– SJK-juniorit ry näkyy jatkossa myös katsomon puolella, sillä seura on ostanut stadionilta yhden C-sarjan osakkeen. Seura sijoitti osan Anvian osakkeiden myyntitulosta stadionin osakkeeseen ja pääsee näin hyödyntämään kentän olosuhteita sekä palveluja junioriseuran omassa pr- ja myyntityössään. Tästä iso kiitos SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtaselle ja Seinäjoki Stadion Oy:n toimitusjohtaja Janne Kotamäelle, kertoo Huilla.

– Uskon, että tämän kauden kokemusten perusteella tulemme löytämään vielä monia muitakin yhteistyökuvioita SJK Oy:n kanssa seuraaville kausille, tiivistää Huilla lopuksi.

Kuva: "Valmennuspäällikkö Kari Kiviluoma tarkastamassa ja ihailemassa uutta stadionia ja sen tuliterää nurmipintaa"