SJK-juniorit kasvaa ja voi hyvin

SJK-junioreiden kasvu jatkuu ja seura voi muutenkin oikein mukavasti. SJK-juniorit on kasvanut Vaasan piirin toiseksi suurimmaksi seuraksi ohi VIFK, eikä VPS:ään kovin kaukana ole. Tässä kannattaa huomioida myös se, että molemmilla vaasalaisseuroilla on toiminnassaan mukana myös tyttö- ja naisjalkapallo.Kuten aina, niin myös tälläkin kaudella seurojen pelaajamäärät elävät ja muuttuvat vielä kauden aikana.

– SJK-junoreissa on Palloliiton pelipassirekisterin 1.6. tilanteen mukaan 486 pelaajaa. Ikäluokat Snadi-kerhosta B-nuoriin, kertoo seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla, jnka mukaan  eniten kasvua seuran pelaajamäärissä on etenkin nuorimmissa ikäluokissa; Snadit, F7/09, F8/08, F9/07 ja E10/06-ikäluokissa.

– Meillä oli jo ennen kauden alkua asetettuna tavoite ylittää 500 pelaajan määrä tällä kaudella, jatkaa Huilla. Tuo tavoite ei tällä hetkellä vaikuta lainkaan mahdottomalta.

– Seurassa on hyvä valmentaja- ja toimijatilanne, kaikissa ikäluokissa on osaavat valmentajat ja aktiiviset toimijat, jatkaa Huilla kertoen seuran hyvinvoinnista.

Kuitenmin edelleen  uusia pelaajia mahtuu kaikkiin ikäluokkiin. Toimintaan voi ilmoittautua koko kauden ajan mukaan.

Lisätietoja joukkueiden toiminnasta www.sjk-juniorit.fi/joukkueet  ja sieltä kunkin joukkueen omilta alasivuilta/ tapahtumakalentereista.

– Tästä on hyvä jatkaa, myhäilee Provinssikiireidensä kanssa pähkäilevä Huilla hymyssäsuin.