Cleaver aloitti mainiosti

Cleaver aloitti mainiosti TP-Seinäjoen kautta Suomen kentille ponkaissut Chris Cleaver aloitti Veikkausliigakauden mainiosti tulittamalla Turun Palloseuran toisen maalin illan ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan vieraissa. TPS voitti matsin 3-0. Chris pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.Kuopion Palloseuran Miikka Turunen ei ollut tällä kertaa avauksessa, mutta kaudella 2001 TP-Seinäjoen väreissä pelannut ”Tunu” tuli vaihdosta sisään tauolta korvaten avauksessa olleen Echiabhi Okodughan.MyPassa kakkosveskarina oleva Jani Luukkonen istui penkillä FC Honkaa vastaan vieraskentällä myllykoskelaisten hävittyä 2-0.Tampereella FF Jaron kahdesta ex-teepeeläisestä puolustaja Mathias Kullström pelasi täydet minuutit. Sen sijaan maalivahti Markus Koljander oli penkkimiehenä pietarsaarelaisten nipistettyä maukkaan pisteen maalittomalla tasapelillä.