D13 tyrmäsi keskipohjalaiset

SJK-junioreiden D13-ikäluokan joukkue pelasi Puolen Suomen Liigan kotiturnauksensa Prunttimäessä ja kuritti keskipohjalaisia vieraitaan oikein huolella kaataen sekä pietarsaarelaisen FF Jaron, että Kokkolan Pallo-Veikot kuuden maalin erolla.

FF Jaro – SJK-j YJ 2-8 (1-3)

https://www.palloliitto.fi/ottelu/958038

SJK-j YJ – KPV YJ 10-4 (8-2)

https://www.palloliitto.fi/ottelu/958041

Ei tarvitse lainkaan ihmetellä, että joukkueen valmennustiimistä Karri Hiirikoski myhäili tyytyväisenä otteluiden jälkeen.

– Tänään saatiin se mitä lähdettiin hakemaankin, eli kaksi voittoa ja molemmat tulivat vielä todella selvänumeroisesti. Kummassakaan päivän pelissä ei ollut minkäänlaista hätää ja maalintekotilanteita tuli molemmissa otteluissa niin paljon, että vähintään saman verran oltaisiin voitu maaleja tehdä vielä lisää. Jaroa vastaan toinen puoliaika oli todella hienoa jalkapalloa pojilta ja teimme hienoja maaleja syöttökombinaatioiden jälkeen.

– KPV:tä vastaan iskimme jo ensimmäisellä puoliajalla taululle sellaiset lukemat, että peli oli selvä. Toinen puoliaika meni pitkälti siihen, että jokainen halusi itse yrittää maalia ja unohdettiin hieman, kuinka me haluamme jalkapalloa pelata. Paikkoja toisellakin puoliajallakin oli vaikka kymmeneen maaliin, mutta ei mennyt sisään samalla lailla kuin ensimmäisellä puoliajalla.

– Ennen päivän pelejä puhuimme siitä, että päästämme aivan liikaa maaleja PSL:ssä ja tänäänkin päästimme kahdessa pelissä kuusi maalia, joka on aivan liikaa. Tietää mitä pitää vielä harjoitella tulevina viikkoina.

Ensi viikon lauantaina kevään viimeisessä PSL-pelissä vastassa on Prunttimäessä VPS, jossa on paljon pelissä. Tuon ottelun voittaja tulee etenemään viiden parhaan joukossa ikäluokan I tason lopputurnaukseen.

Linkki 1Linkki 2