D13 tyrmäsi VPS:n

SJK-juniorit v VPS-juniorit 5-1 (4-0)05 min 1-0 Eemeli Honkola07 min 2-0 Sina Alemi14 min 3-0 Eemeli Honkola24 min 4-0 oma maali42 min 4-1 Lauri Ketola52 min 5-1 Sina AlemiSJK-junioreiden D13-ikäluokan pojat pelasivat sinällään merkityksettömän ottelunsa Puolen Suomen Liigassa VPS-junioreita vastaan mallikkaasti. Sarjataulukossa ennen päivän kamppailua SJK-junioreita ylempänä ollut VPS-juniorit oli selkeästi täydellinen vastaantulija kentällä.- He sanoivat, että heiltä on paljon pelaajia pois. No, ainahan pelaajia on pois kaikilta. Mielestäni me pelasimme ihan hyvää jalkapalloa ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla se hiukan sitten ehkä lässähti, mutta tulos oli hyvä, iloitsi joukkueen valmentaja Karri Hiirikoski.Itse kamppailu oli ohitse nopeassa tahdissa, sillä Eemeli Honkola ja Sina Alemi repivät hyökkäyspelillään riekaleksi vierasjoukkueen alakerran. Keskikentällä Frans Eteläaho ja Elias Hyytinen pyörittivät peliä keskikentällä todella erinomaisesti.Jos tuli mainittua neljä pelaajaa edellä, yhtä hyvin olisi voinut tässä kohtaa luetella koko joukkueen. Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkueen pelaajisto ei juuri hippaa saanut kotijoukkueen näppäristä pelaajista.Toisella puoliajalla peli toki tasoittui, mutta saattaa hyvinkin olla, että se johtui suuresti siitä, että kotijoukkue otti jalan kaasulta säästellen bensiiniään tuleviin matseihin.Pelillä ei sinällään ollut merkitystä, sillä molemmat joukkueet tulevat osallistumaan Suomen Palloliiton I tason lopputurnaukseen Jyväskylässä.