D13:lla kova matsi edessä

SJK-junioreiden D13 aloittaa lauantaiaamun todella kovalla koitoksella Puolen Suomen Liigassa ottamalla mittaa VPS-junioreista. Valmentaja Jyri Hietaharju tietää, mitä on luvassa.

– Kova peli pojille edessä. VPS on hyvässä iskussa ja he ovat yhdistäneet voimiaan Kiiston kanssa -03 ikäluokassa, mikä on hienoa, Hietaharju kertoo faktoja tulevasta vastustajasta.

– Toivottavasti näemme niitä asioita omassa pelissä, joita on harjoiteltu. Pojat ovat nimittäin harjoitelleet hyvin ja tekeminen on ollut erittäin mukavaa tämän ikäryhmän kanssa, jatkaa Hietaharju, joka viime viikonloppuna kävi Porissa SJK Akatemian mukana Kotijoukkue-turnauksessa SJK:n liigajoukkueen oltua samaan aikaana Saudi Arabiassa.

– Lähdemme pelaamaan ennen kaikkea ehjää ottelua ja toteuttamaan niitä teemoja joita viimeaikoina olemme harjoituksissa läpi käyneet.

– Nämä pelit ovat hyviä oppimisen paikkoja pojille. Takana on vasta kourallinen ison kentän 11 v 11 pelejä, joten oppimista on melko lailla vielä edessä, lisää Hietaharju.

Matsi alkaa klo 10.30 Wallsportissa. Tervetuloa kannustamaan nuoria pelimiehiä.