Dunne koutsiksi Vitosen ryhmään

SJK-junioreilla on tulevalla kaudella miesjoukkueet sekä Suomen Palloliiton Läntisen alueen Kolmosessa, että Vitosessa. Kolmoseen noussutta joukkuetta luotsaavat viime kauden tapaan Karri Hiirikoski ja Joonas Kuivalainen. Sen sijaan nyt Vitosessa aloittavaan ryhmään on luotsiksi saatu varsin kovan tason koutsi, Thomas Dunne.

Irlantilainen Dunne oli Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkueen ensimmäinen valmentaja seuran aloitettua Kakkosessa kaudella 2008. Seinäjoelta tie vei takaisin Irlantiin ja Cork Cityyn. Sen lisäksi, että Dunne valmensi Irlannin pääsarjassa, toimi hän myös Irlannin jalkapalloliitossa.

Viime kauden päätteeksi Kolmoseen nousseen joukkuen taustoihin on saatu valmennuskaksikon ja huoltaja Kari Viemerön avuksi vielä joukkueenjohtajaksi kokenut Pasi Oksanen.

Thomas Dunnen avuksi puolestaan Vitosen joukkueen taustaryhmään tulee toiseksi valmentajaksi Miika Rajamäki, joka on aiemmin vaikuttanut Kurikan Ryhdissä, sekä huoltajaksi Dunnen kautta Justin Turner.

Nyt kun seuralla on miesjoukkueet kahdessa eri sarjassa ja naiset Kakkosessa, voidaan hyvällä syyllä sanoa, että tarjolla on futista ihan kaikille. SJK-junioreiden miesjoukkueisiin mahtuu edelleen pelimiehiä. Jos siis tuntuu siltä, että mieli tekee pelaamaan, se on mahdollista ja treeneihin voi lähteä kokeilemaan.

SJK-junioreista on kasvanut todellinen monitaso seura paitsi junnupuolelle, myös aikuisten jalkapalloon. Kesällä on sarjapelejä luvassa paljon ja monella tasolla. Kolmosen joukkue aloittaa virallisen kautensa jo vanhoille juurilleen palanneessa Suomen Cupissa, jonka ensimmäiset kierrokset arvotaan tammikuulla.

Thomas Dunnen videohaastattelun voi käydä katsomassa tästä.

Linkki 1