Ei edes kalakukkoa mukaan

Ei edes kalakukkoa mukaanKings – TP-Seinäjoki 2-1 (2-0)39 min 1-0 Ollipekka Ojala40 min 2-0 Marko Siltanen66 min 2-1 oma maaliTP-Seinäjoen edustusjoukkueen pistesaalistus Kuopiossa ei tuottanut tulosta. Matkaan ei tarttunut pinnaakaan, eikä edes kalakukkoa. Voiko nyt sitten sanoa, että mukaan tuli edes pelikokemusta on ihan makuasia. Isäntäjoukkue Kuopion Kings oli kotikentällään, Magnum Areenalla, vahvempi voittaen Kakkosen Lohko C:n kamppailun 2-1 (2-0).Ottelun ensimmäinen puoliaika oli oranssinutuilta vaisua. Palloa ei saatu omille ja lähes jokainen kaksinkamppailu hävittiin. Kingsillä oli puoliajan parhaat paikat, joista ensimmäinen tuli jo muutaman minuutin pelin jälkeen. siitä ei vielä verkko heilunut, mutta 39. minuutilla kotijoukkue meni johtoon. Maalia edelsi etutoppari Tiitus Lehtisen purkupallo keskelle, josta Ollipekka Ojala sijoitti pallon alakulmaan ohi Tero Kinnusen.Vain minuuttia myöhemmin verkko heilui jälleen Kinnusen selän takana Marko Siltasen toimesta. Maalista oli kyllä vierasjoukkueen ryhmällä varsin voimakas näkemys, mutta vaikka tuomari olisi väärässä, on tuomari aina tuomari.”Meidän kaikkien mielestämme se oli kyllä aivan päivän selvä paitsio”, harmitteli joukkueenjohtajana Petra Stenmania tuurannut Henri Salo.Siltala pääsi laukomaan maalin kulmalle pelatun pallon läheltä ylös ja näin isännät johtivat tauolla jo kahdella maalilla.Ensimmäisen puoliajan murheita lisäsivät Lasse Männikön takareisivamma ja Petri Niemen keltainen kortti jälkipelistä. Lappu olisi voinut olla punainenkin, joten siinä mielessä taivaankappaleet olivat kohdallaan.Tauon aikana pukukopissa käytetty verbaalinen ilmaisu ei ollut ihan perheen pienimmille sopivaa. Liekö niin, että sillä oli jotakin vaikutusta joukkueen esitykseen, sillä toisella puoliajalla TP-Seinäjoki näytti, että ottelusta haluttiin tehdä vielä kunnon matsi.Pelikello oli ehtinyt 66. minuutille kun ottelun parhaana Veikkausraadin kolmella sakaraisella palkittu Johannes Saranpää levitti peliä hyvin laitaan, mistä Topias Tervasmäki ajoi mainiosti keskelle hakien syötöllään Vesa Kivimäkeä. Pallo ei koskaan ehtinyt ”Verpelle” asti, sillä Kingsin pakki pisti pallon omiin yrittäessään katkaista syöttöä.Veikkausraadin lemmikiksi kohosi siis Johannes Saranpää napaten kolme tähteä. kaksi tähteä annettiin kotijoukkueen ensimmäisen maalin tehnyt Ollipekka Ojala ja yhden tähden sai joukkueen konkariosastoon kuuluva Pasi Tuutti.Tappio ei ollut mikään varsinainen maailmanloppu, sillä samaan aikaan PS Kemi nuhjasi kotonaan tasapelin Kajaanin Hakan kanssa. TP-Seinäjoki on nyt neljän pisteen päässä sarjassa kakkosena olevasta Kingsistä ja kuuden pisteen päässä PS Kemistä, mutta samalla oranssi-mustilla on matsi vähemmän pelattuna.Hyvää ottelussa oli se, että Juha Eteläaho palasi kehiin muutamaksi minuutiksi. Myös PP-70:sta tullut Ari Suokas debytoi ottelussa korvaten Männikön noin 21 minuutin pelin jälkeen.TP-Seinäjoki: Tero Kinnunen, Tero Mäntylä. Tiitus Lehtinen, Petri Niemi (v), Mikko Väänänen (86. Juha Eteläaho), Lasse Männikkö (21. Ari Suokas, v), Topias Tervasmäki, Johannes Saranpää, Henri Saranpää, Jarkko Mäki-Maunus (56. Ville Pakkala), Vesa Kivimäki