Ei minuutteja tappiossa

Ei minuutteja tappiossa Portsmouthin reservien mukana Lontooseen matkustanut Tero Mäntylä jäi ilman minuutteja sinipaitaisen vierasjoukkueen hävittyä Upton Parkilla isäntäjoukkue West Ham Unitedille 2-0 (2-0).Kentällä nähtiin varsin nimekästä kaartia, sillä West Hamin riveissä maalintekoon pääsi edustusjoukkueessakin mukavasti pelannut David DeMichele, sekä Kyel Reid. Jälkimmäisen osuman Reidille petasi Luis Boa Morte. Myös Diego Tristan, Freddie Sears ja Calum Davenport kuuluivat West Hamin avaukseen.Myös Portsmouthilla oli toki kentällä laadukkaita pelimiehiä Laurenin, David Nugentin, Djimi Traoren ja Richard Duffyn muodossa.Terolla on tilillään kolme reserviottelua Portsmouthin asussa tähän mennessä. Ottelun tapahtumat voi käydä tsekkaamassa West Ham Unitedin sivulta oheisesta linkistä.