Energialiigan infoa

SEINÄJOEN ENERGIALIIGA

Törnäväliigan nimellä alkanut nappulasarja keskittyi alkujaan pelkästään Seinäjoen Törnävän ja Kärjen alueen poikien keskinäiseksi sarjaksi. Siinä pelasivat lähes kaikki ko. alueen pojat. Ei ollut kännyköitä, tabletteja, tietokoneita eikä whatsappeja…

Noin 40 vuotta noista ajoista ollaan tilanteessa, että nimi on muuttunut Seinäjoen Energialiigaksi suurimman tukijamme mukaan ja pelipaikka on muuttunut Pappilan hiekkakentästä Prunttimäen Ikuisen Tuulen Stadioniksi. Samalla reviiri on kasvanut ei pelkästään koko Seinäjoen kattavaksi vaan mukaan ovat tulleet Lapua, Ilmajoki ja tyttöjoukkueet.

Kovin paljoa emme voi Energialiigan joukkue- ja pelaajamäärää kasvattamaan, sillä jo nyt pari vuotta olemme olleet parkkipaikka-asioissa äärilaidalla. Homma ei toimi ilman liikenteenohjausta.

Tämän mailin ensisijaisena tarkoituksena on tiedustella seuraltanne haluatteko osallistua ja kuinka monella joukkueella Energialiigaan. Sarja pelataan keväällä tiistaista 15.5. – tiistai 19.6. Prunttimäessä klo 17.30 – 20.00 joka kerta kaksi ottelua PAITSI TI 12.6. JOLLOIN SJK:lla ON KOTIOTTELU TPS:ää VASTAAN ja syksyllä ti 14.8. – ti 11.9. klo 17.30 – 20.00 Prunttimäessä joka kerta kaksi ottelua/pelipäivä. Siis aina tuohon aikaan tiistaisin. Pelataan 5 v. 5 ja pelinohjaajina toimivat koulutetut pelinohjaajat.

Otteluita tulee kymmenenä tiistaina joka kerta kaksi, eli yhteensä 20 ottelua. Osallistumismaksu kaikissa lohkoissa on 180 euroa/joukkue eli tuo jaettuna 20 ottelulla tekee 9 euroa/joukkue ja se jaettuna joukkueen pelaajamäärällä on … aika halpa. Osallistumismaksulla katamme pelinohjaajien korvaukset, Liikuntatoimen laskutuksen turnauskuluista (kentän piirtäminen, maalit paikalleen, kuulutusvaunu).

Ikärajat Energialiigan lohkoissa ovat seuraavat:

Veteraanit eli A-lohko (2009-syntyneet pojat) ja myös Gourmet Ravintola Vasemman Pakin myyntioikeus SJK-junioreiden ikäluokalla. Tähän lohkoon voivat osallistua myös 2007-syntyneiden tyttöjen joukkueet. Max. joukkuemäärä 12.

Lohko B eli 2010-syntyneet pojat. Tähän lohkoon voivat osallistua myös 2008-syntyneiden tyttöjen joukkueet. Max. joukkuemäärä 12.

Lohko C eli 2011-syntyneet pojat . Tähän lohkoon voivat osallistua myös 2009-syntyneiden tyttöjen joukkueet. Max. joukkuemäärä 12.

Lohko D eli 2012-syntyneet pojat ja tähän lohkoon voivat osallistua myös 2010-syntyneet tytöt. Max. joukkuemäärä 8.

Muutos edellisvuosiin on se, että samassa lohkossa pelaavat tytöt voivat olla kaksi vuotta poikia vanhempia.

Vastaamalla tähän mailiin voitte myös ilmoittaa osallistumisenne Energialiigaan. Järjestävä seura eli Sjk-juniorit jakavat osallistumismahdollisuudet ilmoittautumisjärjestyksessä kunhan tiedetään montako joukkuetta omalta seuralta osallistuu kuhunkin lohkoon.

Jukka Saarijärvi, 044 2373775 tai jukka.saarijarvi@netikka.fi

tai Petteri Kokko, 040 – 542 9144, petteri.kokko@anvianet.fi

Lisätietoja: https://www.sjk-juniorit.fi/joukkueet/seinajoen-energialiiga/seinajoen_energialiiga.html