Ensimmäinen tappio syyskierroksella

VPS-juniorit – SJK-juniorit 2-1 (1-1) 15 min 0-1 oma maali 28 min 1-1 Leevi Mäkilä (rp) 48 min 2-1 Momodou Sarr

Kolmas peräkkäinen vierasottelu, nyt Vaasassa Elisa Stadionilla, tuotti SJK-junioreiden B-junnuille syyskierroksen ensimmäisen tappion. Samalla ottelu oli kolmas peräkkäinen vierasottelu neljän reissupelin putkesta.

Ottelu pelattiin aivan huikeissa olosuhteissa. Edessä oli paikallispeli ja joukkueella valmennuksesta vastanneen Jukka Liikaojan mukaan erinomainen treeniviikko. Lähtökohdat olivat siis kerrassaan kohdillaan, mutta valitettavasti lopulta toivottua tulosta ei saatu kairattua.

Vaikka vierasjoukkue hiipikin johtoon noin vartin pelin jälkeen kotijoukkueen toimitettua pelivälineen omaan verkkoon, ei peli silti hallussa opllut.

– Ensimmäinen puoli tuntia oltiin pari-kolme askelta prässisä jäljessä ja VPS pääsi pitämään keskikenttää hallussaan. Vaihdon myötä saatiin muoto paremmin kasaan ja sitä kautta päästiin peliin mukaan., aloitti ”Jugi” matsin analysoinnin viitaten Matias Vainionpään tulemiseen Niko Mattilan tilalle reilun puolen tunnin jälkeen.

– Toinen puoliaika oli meiltä selkeästi parempi, saatiin enemmän riistoja ja voitettiin enemmän 1v1 tilanteita, jatkoi Liikaoja pelin viipalointia.

VPS-juniorit tasoitti ottelun pilkulta ja meni toisen puoliajan alkukympillä johtoon.

– Toisella puoliajalla meillä oli pari maukasta paikkaa laittaa peli tasoihin. Aatu Metsä-Ketelä oli puolittain läpi, mutta laukaus epäonnistui ja Oskar Pihlaja sai pari minuuttia ennen loppua mahdollisuuden tasoittaa pelin pilkulta. Näissä peleissä muutamat maalipaikat pitäisi pystyä hyödyntämään, harmitteli ”Jugi” kamppailun lopputulosta.

Toki matsista hyvääkin löytyi ja erikoistilanteet saivat kiitosta.

– Kulmat oli meiltä taas hyviä ja niistä saatiin tehtyä maali. Vaikka tappio tulikin, kokonaisuutena ihan ok peli meiltä. Vähän jäi tunne, että ei saatu parasta irti tällä kertaa, tiivisti ”Jugi” tunnelmat SJK-junioreiden leiristä.