Erinomainen esitys P15-junnuilta

SJK-junioreiden P15-ikäluokan kotiottelu Kuopion Palloseuraa vastaan Liiga Pohjoisen kamppailussa oli kerrassaan vahva näytös nuorten miesten osaamisesta. Vaikka KuPS menikin ottelussa johtoon, sen riemun hetket rajoittuivat ensimmäiseen viiteen minuuttiin.

OmaSp Stadionilla pelatussa kamppailussa oli tuon vitosen jälkeen kuskin paikalla vain ja ainoastaan yksi joukkue ja se oli SJK-juniorit. Loppunumerot merkittiin kotijoukkueen eduksi peräti 5-1 (3-1).

KuPS iski todellakin ensimmäisenä Santeri Hukkasen toimitettua pallon verkkoon kun kulumassa oli vasta ottelun kolmas minuutti.

Salama-alku ei kuitenkaan millään tavalla lamaannuttanut kotijoukkuetta. Alle 10 minuutissa tappioasema vaihtui 2-1 –johtoon Elias Hyytisen ja Samuli Vuorelan maalattua alle minuutin välein. Vielä ennen puoliaikaa Hyytinen lisäsi kotijoukkueen taukojohdoksi 3-1.

Toisen puoliajan alkupuoli mentiin kyllä ihan tasapäisesti, mutta mitään dramaattista ei vierasjoukkueen työkalupakista löytynyt, vaan Hyytinen täydensi hattutemppunsa 58. minuutilla ja ajassa 70+1, eli lisäajan ainoalla minuutilla Eemeli Honkola kävi naulaamassa pelin pakettiin kauden kuudennella Liiga Pohjoisen maalillaan.

SJK-juniorit on pelannut kolme ottelua ja voittanut ne kaikki. Joukkue on sarjassa kolmantena yhden ottelun enemmän pelanneen JJK:n ja Oulun Luistinseuran jälkeen.

Sarja jatkuu tämän ryhmän osalta ensi sunnuntaina, jolloin vieraaksi Prunttimäkeen saapuu JIPPO Joensuusta.

SJK-juniorit v KuPS 5-1 (3-1)

03 min 0-1 Santeri Hukkanen

07 min 1-1 Elias Hyytinen

08 min 2-1 Samuli Vuorela

27 min 3-1 Elias Hyytinen

58 min 4-1 Elias Hyytinen

70+1 min 5-1 Eemeli Honkola