Fanireissua Kokkolaan

Liput ja bussimatka Kokkolaan KPV – SJK matsiin

SJK kohtaa ensi lauantaina 20.7. klo 17:00 KPV:n vierasottelussa Kokkolan Keskuskentällä. Peli on Veikkausliigan ohella Pohjanmaan PowerPark Liigan päätösottelu, jossa ratkaistaan kauden 2019 Pohjanmaan herruus.

SJK johtaa Pohjanmaan PowerPark Liigaa, mutta KPV voisi vielä voitolla napata voiton itselleen. Pohjanmaan PowerPark Liigaa pelattiin SJK:n, KPV:n ja VPS:n kesken ja voittaja saa itselleen kiertopalkintona kulkevan pokaalin. Pokaali jaetaan heti lauantain ottelun jälkeen. Löydät tarkemman sarjatilanteen, pelatut ottelut ja maalintekijät tästä linkistä.

Paikanpäälle Kokkolaan lähtee suuri joukko SJK:n kannattajia ja sinne saa SJK:n kausikortilla ilmaisen lipun SJK Shopista. SJK:lle on varattu 500 lipun kiintiö otteluun, jossa todennäköisesti katsomot täyttyvät ääriään myöten. SJK järjestää peliin myös kaikille avoimet bussikuljetukset, joihin ilmoittaudutaan maksamalla matka SJK Shopissa. Matkan hinta on 10€. Jos et omista kausikorttia, on ottelulipun hinta 10€ ja sen voi maksaa niin ikään SJK Shopissa. SJK Shop palvelee OmaSp Stadionin päärakennuksessa, arkisin klo 9-16.

Busseja varataan lähtijämäärän mukaan ja matka tulee varata viimeistään torstaina 18.7. klo 15:00 mennessä. Sen jälkeen myydään ainoastaan busseissa mahdollisesti jäljellä olevat paikat. Bussit lähtevät lauantaina 20.7. klo 14:15 Seinäjoelta OmaSp Stadionin pihasta ja ne ajavat suoraan Kokkolan Keskukentälle, SJK-katsomon sisäänkäynnin eteen. Pelin jälkeen paluu on samaan paikkaan, noin klo 21:00 paikkeilla.

Kokkolan Keskuskentällä kaikki SJK-väki sijoittuu samaan paikkaan, Katariinankadun ja Antti Chydeniuksen kadun kulmaukseen (kts. kartta alta). Siellä on omat palvelut anniskeluineen ja oma sisäänkäynti Antti Chydeniuksen kadun puolelta. Katsomot sielä eivät ole katettuja, mutta lauantain säätiedotus lupaa Kokkolaan aurinkoa täydeltä taivaalta sekä noin +22 astetta.

Tunnelmaa ottelusta ei taatusti tule puuttumaan, joten tervetuloa mukaan kannustamaan SJK Pohjanmaan PowerPark Liigan mestariksi ja tärkeään voittoon Veikkausliigassa.

Uutinen SJK:n sivuilla:

http://www.sjk.fi/w/liput-ja-bussimatka-kokkolaan-kpv—sjk-matsiin

Linkki 1Linkki 2