FC Rauma putosi lopussa kyydistä

FC Rauma putosi lopussa kyydistä TP-Seinäjoen viikonvaihde sai voitokkaan päätöksen, kun oranssipaidat kaatoivat FC Rauman viimeisen vartin tehojakson ansiosta 2-5 (1-2). 75 minuutin kohdalla ottelu oli vielä tasalukemissa raumalaisten noustua kahden maalin tappioasemasta.Vesa Kivimäki aloitti maalikarkelot alkuhetkillä puskettuaan Ville Ylisen kulmurin sisään. Mikael Muurimäki lisäsi TP:n johtoa Marko Hutun läpisyötöstä ennen kotijoukkueen hyvää jaksoa.Lopussa Muurimäki karkasi läpi ja Henri Salo pisti reboundin verkkoon. Muurimäen ohella kahdessa osumassa mukana olleet Tero Mäkipelkola ja Huttu sooloilivat vielä viimeisillä minuuteilla maalin mieheen.TP-Seinäjoki: Ulvila, Oksanen, Saranpää, Niemi, Pekkanen, Ylinen, Mäkipelkola, Muurimäki, Huttu, Ruotsalainen, Kivimäki (vaihdosta: Leppänen, Lampinen, Salo)