KaaPolle niukka voitto

KaaPolle niukka voitto TP-Seinäjoen pitkä matka Kaarinan Poikien vieraaksi toi mukanaan vain kokemusta, sillä kotijoukkue nappasi ottelusta voiton 1-0 (1-0). Jussi Kosonen iski ratkaisumaalin ensimmäisellä jaksolla, kun pystysyöttöä vastaan tullut Janne Ahola ei saanut palloa täysin vangituksi.KaaPo hallitsi alkua selvästi, mutta jatkossa peli tasaantui ja molemmilla oli omat hetkensä. TP:n parhaat paikat osuivat toisella puoliajalla vaihdosta tulleille Henri Salolle ja Tero Mäkipelkolalle, joka teki harjoituskauden debyyttinsä. Kokonaisuutena ottelu ei tuulisissa oloissa ihmeitä tarjonnut.TP yöpyy Turussa ja kohtaa sunnuntaina FC Rauman. Vaivoista kärsivät Tiitus Lehtinen, Tuomo Nuojua ja Matias Lampinen eivät pelaa ottelussa. Polvivammasta levolla toipuva Lasse Männikkö ja reittään yhä poteva Thomas Dunne eivät ole viikonloppuna mukana. VPS-laina Jyrki Saranpää sen sijaan pelasi lauantaina oranssipaitojen riveissä laitapakkina.TP-Seinäjoki: Ahola, Saranpää, Niemi, Lehtinen, Nuojua, Oksanen, Ylinen, Huttu, Pekkanen, Ruotsalainen, Muurimäki (vaihdosta: Tuomisto, Leppänen, Mäkipelkola, Kivimäki, Salo)