FC YPA B-junnujen vieraaksi

SJK-junioreiden B-junnut saavat lauantain treenipeliin vieraakseen FC YPA:n Ylivieskasta. Vaikka juuri eilen seuran edustusjalkapallo ajautuikin valitettavaan tilanteeseen jättäen konkurssihakemuksen, onneksi sentään junnupuoli jaksaa vastoinkäymisistä huolimatta.

– Vaikka uutinen heidän edustuksen kohdaltaan ei eilen ollutkaan, mikään iloinen, on sieltä kuitenkin tulossa porukka pelaamaan meitä vastaan ja voin sanoa, että luvassa on hyvää futista pelaava joukkue. Kohtasimme FC YPA:n viime talvenakin ja jo silloin heidän tapansa pelata ilahdutti itseäni, SJK-junioreiden vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju kertoi perjantaina.

Viikonloppu on Hietaharjun suojateille todella tiukka rupeama, sillä lauantaisen koitoksen jälkeen joukkue kohtaa sunnuntaina heti perään Tampereen Ilveksen vieraskentällä.

– Siinä mielessä on hieno tilanne, että tänä viikonloppuna kaikki saavat paljon peliaikaa ja nyt kun joulunajan flunssakin on helpottanut, minuutteja on taatusti luvassa, jatkoi Hietaharju.

Muutama SJK-junioreiden pitkäaikaispotilas vielä parantelee polviaan, mutta muilta osin joukkue on ihan hyvässä kuosissa.

– Olen tällä hetkellä tosi tyytyväinen poikien tekemiseen. Viimeisen kahden kuukauden aikana työnteko on maistunut ja harjoittelussa on ollut huomattavissa selkeä muutos siihen marraskuun alkuun, jolloin kausi starttasi meidän osaltamme, "Jylppy" tiivisti tunnelmat kehuen joukkuettaan tunnolliseksi nipuksi kun tajusivat sairastaa joulunaikana, ettei treenaaminen päässyt kärsimään.

Lauantain ottelu Wallsport Areenassa FC YPA:n B-junioreita vastaan starttaa klo 16.00 ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan B-junnujen vuoden 2017 ensimmäistä kotimatsia.